Fixe 877 65 37 30 - Móvil: 633 93 12 83 info@forumcalafell.org

GIMCANA PLAYMOBIL

El comerç de Calafell ja ho té tot a punt per a la nova temporada d’estiui és per això que uns quants dels Playmobil que estan a l’exposiciódel Cinema Iris han aprofitat per anar de compresper l’illa de vianants. Troba’ls en els comerços associats a Fòrum Calafell i participa en el sorteig d’un fantàstic pack de Playmobil, jugant a la gimcana que t’hem preparat.

PASSOS PER PARTICIPAR:

1 – Primer haureu de recollir un mapa a una de les botigues participants. Com a pista us direm, que es troben a l’illa de vianants de Calafell Platja. (Fins que el teu tutor, pare o mare no hagi omplert l’autorització no podreu participar en la gimcana).

2 – Un cop fet això, haureu de localitzar en el mapa els comerços participants. Serà fàcil saber quins són, ja que en el mapa hi ha pistes que us diran la situació de cada botiga.

3 – Quan trobeu la botiga, haureu de mirar l’aparador i trobar un dels Playmobil que estem buscant. Tot seguit haureu d’escriure a la seva casella el nom de la botiga on l’heu trobat. N’hi ha més de 40, però si n’aconseguiu 30 ja podeu participar en el sorteig de la gimcana.

4 – Per participar en el sorteig haureu d’omplir el formulari que trobareu aquí a sota i adjuntar la foto del mapa amb l’autorització signada i com a mínim 30 fites aconseguides abans de l’11 d’abril de 2023.

5 – Tots els mapes amb 30 fites o més participaran en un sorteig de 3 fantàstics packs de Playmobil que es farà el dia 14 d’abril de 2023.

Enregistra’t i participa en el sorteig d’un d’aquests packs de Playmobil.

GUANYADORS:

  • Philip Bouare
  • Antonio Soriano
  • Juan Antonio
Open chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?