Fixe 877 65 37 30 - Móvil: 633 93 12 83 info@forumcalafell.org

Una de les reclamacions històriques del poble és la gratuïtat de l’autopista C32 per anar cap Barcelona, l’Ajuntament, el Consell Comarcal i altres entitats fa anys que ho reclamem. Si més no, tot i que no és realment l’objectiu, s’ha aconseguit un abaratiment important en aquestes vies. Els Ajuntaments i les entitats compromeses tot i acceptar-ho no es conformen.

El cas és que a hores d’ara ja s’hi comença a aplicar un descompte important en alguns dels trajectes que fem tot sovint, tant les empreses com els particulars que poden venir a Calafell a gaudir de la nostra ciutat.

Hi ha un petit inconvenient i és que cal enregistrar-se al web de Autopiestes per poder gaudir-hi, (i algun més que ens trobarem durant aquest registre) però que al cap i la fi és una cosa que d’euro en euro podem beneficiar-nos.

Aixi que us animem a seguir el procés de registre i a compartir-ho amb amics i clients… De segur que hi guanyem tots.

El nou sistema, acordat amb les principals administracions comarcals i locals de la zona, consisteix en aplicar descomptes en la tarifa del peatge en els desplaçaments d’anada i tornada en un mateix dia natural i en el mateix origen i destinació.

Els descomptes van des del 40% en el tram entre Castelldefels i Sitges (barrera de Vallcarca) al 70% en el de Sitges al Vendrell (barreres troncal i lateral de Cubelles i accés de Calafell) i s’aplicaran als vehicles lleugers de quatre rodes, de dilluns a divendres no festius.

Amb aquest nou model de descomptes, es vol augmentar l’ús de la via, afavorir la mobilitat interna i contribuir a millorar la vida de les persones que viuen o treballen als municipis d’aquesta zona.

Les persones que vulguin beneficiar-se d’aquests descomptes s’han de registrar prèviament al web d’autopistes. En aquesta pàgina hi podeu trobar tota la informació sobre els descomptes i com fer el registre.

Font: Gencat

Nous descomptes a la C-32

Open chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?