Fixe 877 65 37 30 - Móvil: 633 93 12 83 info@forumcalafell.org

Inicio de Página del Dossier de Noticias

9-1-2023

ACTUALITAT

GREMI DE PEIXATERS DE CATALUNYA

“DES DE PIMEC, PROPORCIONEM ALS COMERÇOS LES EINES PER PODER AJUDAR-LOS EN AQUESTA DIGITALITZACIÓ PERQUÈ PUGUIN AFRONTAR ELS NOUS HÀBITS DE COMPRA”.

Entrevista el president de PIMEC, Antoni Cañete, sobre actualitat. Ho podeu trobar a les pàgines 10 i 11 de la revista de desembre.

ARA

ELS BOTIGUERS, OPTIMISTES DAVANT LES REBAIXES D’HIVERN

“És un fer net de tota la vida, el que fa el petit i mitjà comerç és treure estocs”, declara el president de PIMEComerç, Àlex Goñi. “Les rebaixes sempre han servit per a això, és una oportunitat per als comerciants i per als consumidors i aquestes seran bones perquè deixem enrere les restriccions pel covid, tornem a la normalitat”.

EL PERIÓDICO

DE PROFESIÓN, BECARIO

La directora del área de trabajo de la patronal catalana PIMEC, Sílvia Miró, defiende las prácticas extracurriculares como «la mejor herramienta de inserción laboral» de los jóvenes. Argumenta que las empresas los emplean de forma voluntaria y les ofrecen una oportunidad formativa, que con la eliminación de estas prácticas se erradicaría.

ARA

LES SET TENDÈNCIES GLOBALS QUE AFRONTA L’EMPRESA CATALANA

Per al director de l’àrea d’economia i empresa de PIMEC, Carles Mas, assistim ara mateix a un possible canvi d’escenari i de cicle econòmic: “Estem recomponent el puzle econòmic mundial”.

ARA

LA REBAIXA DE L’IVA, GAIREBÉ “IMPERCEPTIBLE” A LES BUTXAQUES

El president de PIMEComerç i del Gremi de Peixaters de Catalunya, Àlex Goñi, és molt crític amb aquesta situació: “No es poden eliminar de la rebaixa de l’IVA dos elements tan importants com la carn i el peix; s’haurien de fer mesures fiscals, que són transversals i toquen a tothom, perquè les organitzacions d’aquests sectors s’han sentit discriminades”, explica Goñi.

LA MAÑANA

ELS TREBALLADORS JA NO HAURAN D’ENTREGAR EN PAPER LA BAIXA MÈDICA A PARTIR DE L’ABRIL

Els treballadors ja no hauran d’entregar en paper la baixa mèdica a l’empresa a partir de l’1 d’abril d’aquest any, quan entrarà en vigor el reial decret publicat ahir al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE). La mesura s’aplicarà a tots els processos de baixa iniciats que no hagin superat un any de durada.

CINCO DÍAS

LAS PYMES PERCIBEN MAS DIFICULTADES PARA ACCEDER AL CRÉDITO POR PRIMERA VEZ DESDE 2013

El Banco de España (BdE) indica en un informe publicado recientemente que entre abril y septiembre de 2022 las pymes que detectaron un empeoramiento en las condiciones crediticias fueron un 11% más que las que percibieron lo contrario.

LA VANGUARDIA

EL GOVERN CENTRAL RESERVA 10.000 MILIONS PER MILLORAR ELS AJUTS ANTIINFLACIÓ

La prioritat és l’IPC subjacent, el preu dels aliments i les hipoteques.

EL PERIÓDICO

LA VENDA ‘ONLINE’ REGISTRA UN RÈCORD TRIMESTRAL DE 18.190 MILIONS

El 37,5% de les compravendes van tenir com a destí Espanya i el 62,5%, l’estranger.

LA VANGUARDIA

LA ZONA EURO MODERA LA INFLACIÓ EN UN 9,2% SENSE FRENAR LA SUBJACENT

Les dades de tancament del 2022 auguren noves pujades dels tipus d’interès.

EL MÓN.CAT

La política agrària europea: objectius lloables contra “efectes perversos”

El president de PIMEC Agroalimentària, David Coll, raona que demanar una “reducció d’entre un 40 i un 50% de l’ús d’alguns fitosanitaris ens posa en inferioritat de condicions a l’hora de tenir una producció que fa rendible un conreu”.

RAC1

ÀLEX GOÑI: “NO VOLEM REFLECTIR TOTS AQUESTS AUGMENTS DINS DEL PREU, JA QUE ALESHORES PODEM ENTRAR EN UN PROCÉS PERILLÓS DE MANCA DE LIQUIDITAT”

Declaracions del president de PIMEComerç, Àlex Goñi, als informatius del migdia, sobre el balanç de la campanya de Nadal. A partir del minut 8.55.

Les notícies i articles publicades en aquest recull de premsa no responen necessàriament al posicionament de l’entitat.

 

Open chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?