Fixe 877 65 37 30 - Móvil: 633 93 12 83 info@forumcalafell.org

Inicio de Página del Dossier de Noticias

12-01-2023

ACTUALITAT

DIARI DE GIRONA

QUEIXES ENTRE ELS METGES PER LA CÀRREGA EN LA GESTIÓ DE BAIXES REACCIONS POSITIVES DE DIVERSOS SECTORS

La majoria de sectors han valorat positivament el canvi de normativa. La patronal de les petites i mitjanes empreses (PIMEC) considera que es deixa enrere un mètode «anacrònic» i s’agilitzen els tràmits burocràtics. Amb tot, PIMEC reclama que es garanteixi que els mecanismes telemàtics entre administracions facin realitat l’objectiu perseguit amb agilitat.

EL PERIÓDICO

TREBALL ULTIMA CANVIS EN EL CÒMPUT DELS EMPLEATS FIXOS DISCONTINUS

El ministeri preveu desagregar les dades del contracte impulsat per la reforma laboral. Els experts creuen que l’estadística vigent distorsiona la xifra d’atur, que ja no era un bon indicador.

EXPANSIÓN

LAS EMPRESAS EN CRISIS CON AYUDAS POR ERTE, OBLIGADAS A DAR FORMACIÓN

Las empresas con un expediente provocado por una crisis económica también tendrán exenciones de cotizaciones, si dan formación a los trabajadores afectados.

EXPANSIÓN

TRABAJO RESTRINGE LA SUSTITUCIÓN POR MATERNIDAD

Las empresas sólo podrán contratar a trabajadores de menos de 30 años para sustituir a los empleados que estén con un permiso de maternidad o paternidad.

EL PAÍS

ESPAÑA BUSCA ATRAER INVERSORES PARA SUS PLANES DE ENERGÍAS LIMPIAS

Ribera alerta sobre los desequilibrios que la suspensión de las reglas de ayudas de Estado puede provocar al mercado único.

LA VANGUARDIA

PIMEC aplaudeix els nous incentius per a la contractació indefinida del govern espanyol

En aquest sentit, l’entitat demana fugir de les interpretacions “abusives” dutes a terme, al seu parer, durant la pandèmia. Paral·lelament, també reclama una “visió integral” amb altres reformes per a que siguin efectives en l’ajut als col·lectius més vulnerables.

TOT ECONOMIA

Els comerciats descarten per a les rebaixes trampes com pel Black Friday

El president de PIMEComerç, Àlex Goñi, recorda que normalment els comerços més petits normalment aprofiten les rebaixes per treure’s l’estoc sobrant de les temporades a preus més rebaixats, i que, per tant, no esperen tantes irregularitats com el passat novembre.

LA XARXA

JOSÉ MARÍA TORRES: “L’EDATISME NO NOMÉS PERJUDICA A QUI HO PATEIX, SINÓ QUE PERJUDICA A TOTA LA SOCIETAT. ESTÀ DEMOSTRAT QUE POSAR BARRERES EN LA CONTRACTACIÓ DELS MAJORS DE 45 ANYS INCIDEIX EN MÉS D’UN 5% DEL PIB”

Entrevista a José María Torres, vicepresident de la Fundació PIMEC, sobre la contractació a majors de 45 anys.

Les notícies i articles publicades en aquest recull de premsa no responen necessàriament al posicionament de l’entitat.

Open chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?