Fixe 877 65 37 30 - Móvil: 633 93 12 83 info@forumcalafell.org

Inicio de Página del Dossier de Noticias

15-05-2023

ACTUALITAT

EL MÓN.CAT

GONZÁLEZ: “A ESPANYA LES LLEIS ES FAN PERQUÈ LES EMPRESES SIGUIN PETITES”

El president de la Fundació PIMEC, Josep González, explica que la seva gran victòria va ser aconseguir entrar a la taula del diàleg social a Catalunya.

REGIÓ7

PROMESES I BONES INTENCIONS

Article d’Esteve Pintó, president de PIMEC Catalunya Central: «Des del sector econòmic podem col·laborar i treballar amb els nostres ajuntaments per dissenyar i impulsar actuacions»

ARA

EN QUIN IDIOMA ET PARLEN ELS CAMBRERS I ELS BOTIGUERS?

Amb la patronal PIMEC tenen actiu el programa Comunica’t per als seus 144.000 socis: ” Han d’introduir el bon ús de la llengua des de la perspectiva de millorar la comunicació més que des de la normativa, perquè el dia a dia de la pime ja és prou complex i el que et diuen és que ja tenen prou feina a pagar factures i endreçar proveïdors”.

DIARI DE TARRAGONA

IDEAS PARA MEJORAR LA MOVILIDAD EN LOS POLÍGONOS

Pilar Ortega, membre del Comitè Executiu de PIMEC: “La pérdida de oportunidades se extiende hasta las empresas, que como que no hay una red de movilidad, no pueden coger a estos estudiantes de FP Dual, y se quedan sin ellos”.

EL PERIÓDICO

MULTES DE FINS A UN MILIÓ A LES EMPRESES QUE FORCIN A TREBALLAR EN ONADES DE CALOR

Una falta de diàleg que també van criticar fonts de la patronal PIMEC. «Ha faltat concertació de les mesures proposades, però també l’enfocament d’una qüestió que és un problema general, no de les empreses», van lamentar en una nota.

DIARI DE GIRONA

LA BAIXA PRODUCTIVITAT A ESPANYA FRENA LA JORNADA DE 4 DIES

Josep Ginesta, secretari general de la patronal de petites i mitjanes empreses de Catalunya, PIMEC, manifesta que el país «té problemes importants de productivitat» i que la jornada de quatre dies podria posar-la en joc.

EL ECONOMISTA

ESPAÑA FUE EL TERCER PAÍS DE LA UE QUE MÁS ELEVÓ EL GASTO EN PANDEMIA

La partida destinada al pago de las pensiones creció por encima de la media de la UE.

LA VANGUARDIA

LA INFLACIÓ REPUNTA UN 4,1% A L’ABRIL, PERÒ ELS ALIMENTS FRENEN L’ESCALADA

En espera de l’impacte de la sequera, el cistell de consum s’encareix un 12,9%.

CINCO DÍAS

EL BANCO DE ESPAÑA CRITICA QUE LAS MEDIDAS ANTICRISIS NO ESTÉN DIRIGIDAS A LOS MÁS VULNERABLES

Considera que pierden eficacia y elevan el coste presupuestario.

EL PERIÓDICO

EL FIN DE LAS AYUDAS A LOS CARBURANTES HACE SUBIR OTRA VEZ LA INFLACIÓN

El IPC de los alimentos anota el primer recorte significativo en 15 meses pero el índice general se eleva hasta el 4,1%.

LA VANGUARDIA

PIMEC VALORA POSITIVAMENT LES MESURES DEL GOVERN ESPANYOL PERÒ CREU QUE SÓN “INSUFICIENTS”

Segons PIMEC, les mesures aprovades pel consell de ministres són un “reconeixement inicial de la situació” però cal “aprofundir” en l’afectació en àrees com la dels arbres fruiters, que es poden perdre.

RÀDIO GRANOLLERS

CARLES GIRONÈS: “EN AQUESTS MOMENTS ÉS IMPORTANT VEURE QUE EL COMERÇ NECESSITA UNA ESTRATÈGIA, S’HA D’ADAPTAR RÀPIDAMENT ALS CANVIS”

Tertúlia sobre la 7a edició del projecte Comerç 21 amb el president de PIMEComerç Vallès Oriental, Maresme i Barcelonès Nord, Carles Gironès, la responsable del projecte Annabel Cuatrecases, i la propietària de l’empresa Biopompas, participant en l’edició anterior.

ONDA CERO

SÍLVIA MIRÓ: “LA FORMACIÓ PROFESSIONAL I CONTÍNUA DE LES PERSONES QUE TREBALLEN A LES EMPRESES FACILITA LA INNOVACIÓ, LA CAPACITAT D’AFRONTAR REPTES I ENS FA MÉS COMPTETITIUS”

Declaracions de Sílvia Miró, directora de l’Àrea de Treball de PIMEC, al programa La Brúixola d’Onda Cero, sobre les formacions a les empreses. A partir del minut 39.23

LA XARXA

SÍLVIA MIRÓ: “LA JORNADA LABORAL DE QUATRE DIES HA GENERAT POC INTERÈS EN LES EMPRESES. PRIMER ENS HEM DE PLANTEJAR ELS PROBLEMES DE PRODUCTIVITAT I LA REALITAT DEL NOSTRE TEIXIT EMPRESARIAL”

Entrevista a Sílvia Miró, directora de l’Àrea de Treball de PIMEC, a La Xarxa, sobre la jornada laboral de quatre dies. A partir del minut 1.31.

Les notícies i articles publicades en aquest recull de premsa no responen necessàriament al posicionament de l’entitat.

Open chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?