Fixe 877 65 37 30 - Móvil: 633 93 12 83 info@forumcalafell.org

Inicio de Página del Dossier de Noticias

16-01-2023

ACTUALITAT

EL PUNT AVUI

“LA VEU DE L’EMPRESARI A LA TAULA DEL DIÀLEG NO DEFENSA LA PIME”

Entrevista a Antoni Cañete, president de PIMEC, sobre actualitat en les pimes del territori: “Les pimes han sortit augmentant els passius i es troben amb uns costos que les fan inviables”.

EL PERIÓDICO

PATRONAL I SINDICATS LLOEN LA CITA COM A SIGNE DE NORMALITAT

«Arribar a acords clau en matèries prioritàries, com l’energètica, implica aquesta mena de reunions. És tant una oportunitat com una necessitat», declara el president de PIMEC, Antoni Cañete.

DIARI DE TARRAGONA

INSTALADOS EN LA INCERTIDUMBRE

Carles Mas, director del área de Economia i Empresa de PIMEC, coincide con este análisis: «Si intuimos que a nivel económico mundial EEUU entra en recesión y arrastra a Europa, tarde o temprano esta oleada macro llegará hasta aquí. Si Alemania y Francia empiezan a ir mal, el efecto cascada te afectará, con lo que no puedes ser triunfalista con las buenas noticias a pasado, como el paro o el PIB».

EL PUNT AVUI

EL COMERÇ INICIA UN ANY D’INCERTESES

Àlex Goñi, president de PIMEComerç, explica: “L’any passat va ser estrany, ja que va tenir el primer estiu lliure de restriccions per la covid i el sector va obtenir uns bons resultats.”

LA VANGUARDIA

EL PES DE L’ECONOMIA SUBMERGIDA A LA RECAPTACIÓ DIVIDEIX ELS ECONOMISTES

L’activitat i l’ocupació són insuficients per explicar tota l’alça d’ingressos fiscals.

EL ECONOMISTA

EL PIB TURÍSTICO SUPERARÁ EN 2023 EN DOS PUNTOS EL PREVIO A LA PANDEMIA

El índice alcanzará los 158.000 millones de euros este año y borrará la crisis provada por el Covid. El gasto turístico acelera y está a un 6% de 2019 y la previsión es que lo superará antes de abril.

EXPANSIÓN

ASÍ SON TODOS LOS CAMBIOS EN LAS SUBVENCIONES AL EMPLEO INDEFINIDO

El Gobierno ofrece a las empresas una batería de bonificaciones en las cotizaciones sociales para que den empleo a parados de larga duración, jóvenes y mujeres sin formación o mayores de 45 años.

EL PERIÓDICO

L’OCUPACIÓ PREVEU UNA FRENADA, PERÒ SEGUIRÀ A L’ALÇA

El Banc d’Espanya i les agències de col·locació coincideixen que la taxa d’atur registrarà un lleuger repunt en l’inici de l’exercici 2023

EL ECONOMISTA

EL 67% DE LOS CONTRATOS INDEFINIDOS DE 2022 NO LLEGÓ A CREAR EMPLEO REAL

El total de vinculaciones laborales de este tipo de corta duración suma 4,7 millones.

LA VANGUARDIA

PIMEC confia que la moderació de preus permeti una negociació salarial “menys pressionada” per la inflació

PIMEC demana de nou a les administracions públiques que assumeixin “la part que els pertoca d’aquests augments de preus en tots els contractes públics”.

RTVE

JOSEP GINESTA: “TREBALLAR CAPS DE SETMANA DONA SENTIT A AQUELLES ACTIVITATS QUE PER LA SEVA PROPIA NATURALESA ES PRESTEN EN CAPS DE SETMANA, COM ACTIVITATS CULTURALS, DE LLEURE I TAMBÉ D’HOSTALERIA”

Declaracions del secretari general de PIMEC, Josep Ginesta, als informatius de TVE, sobre treballar en caps de setmana. A partir del minut 4.05.

Les notícies i articles publicades en aquest recull de premsa no responen necessàriament al posicionament de l’entitat.

Open chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?