Fixe 877 65 37 30 - Móvil: 633 93 12 83 info@forumcalafell.org

Inicio de Página del Dossier de Noticias

16-12-2022

ACTUALITAT

EL PERIÓDICO

VUIT DE CADA 10 PIMES NO CONTRACTEN TREBALLADORS DE MÉS DE 55 ANYS

Un informe de la patronal PIMEC constata que les empreses catalanes no tenen polítiques per afavorir la inserció de professionals sèniors.

EL ECONOMISTA

EL BCE SERÁ MÁS AGRESIVO CON LOS TIPOS PARA COMBATIR UNA INFLACIÓN INCONTROLADA

Aumenta con fuerza las previsiones de inflación para 2023 y 2024 al esperar ahora el 6,3% y 3,4%. Lagarde no quiere enviar una señal equivocada por subir los tipos a un ritmo menor este mes.

ELBAIX.CAT

Ajuntament d’Esparreguera, PIMEC i Centre d’Estudis Comarcals aposten per la Colònia Sedó

PIMEC ubicarà un punt de servei al municipi a través del qual oferirà els seus serveis a les pimes, emprenedors i autònoms d’Esparreguera i el Baix Llobregat Nord per donar resposta a les necessitats especifiques del teixit productiu del territori.

COPE

JOSEP GONZÁLEZ: “DES DE LA FUNDACIÓ EL QUE PRETENEM ÉS SENSIBILITZAR I CONSCIENCIAR QUE EXISTEIX AQUEST PROBLEMA PERQUÈ ELS GOVERNS RESPECTIUS APLIQUIN MESURES”

Declaracions de Josep González, president de la Fundació PIMEC, sobre la falta d’incorporació de personal sènior a les empreses.

RÀDIO 4

JOSE MARIA TORRES: “EL GOVERN HAURIA D’IMPLEMENTAR MESURES DE SENSIBILITZACIÓ PERQUÈ ELS RECLUTADORS LES POSIN EN PRÀCTICA A LES EMPRESES”

Declaracions del vicepresident de la Fundació PIMEC, Jose Maria Torres, als informatius sobre l’edatisme a les empreses a partir del minut –17:10

ONDA CERO

ROSA JUNY: “DES DE LA FUNDACIÓ UN DELS NOSTRES EIXOS DE TREBALL ÉS LA SALUT EN LES EMPRESES, DONAR SUPORT A LA MARATÓ ÉS UNA D’AQUESTES ACCIONS DE SENSIBILITZACIÓ”

Declaracions de Rosa Juny, Directora de la Fundació Pimec, al programa “Lideratges”, per parlar del suport que es dona des de la patronal a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

RADIO CAMBRILS

FLORENCI NIETO: “MOLTS EMPRESARIS DEL COMERÇ URBÀ S’ESTAN BOLCANT EN LA CAMPANYA DE NADAL PERQUÈ SABEN QUE POT SER LA SEVA SALVACIÓ”

Entrevista al president de PIMEComerç Tarragona, Florenci Nieto, a “El Racó del Comerç” per tractar sobre la campanya de Nadal i les rebaixes.

TAC 12 TV

FLORENCI NIETO: “ESPEREM UN INCREMENT DE VENDES PERQUÈ COM A USUARIS I CLIENTS DIRECTES DE COMERÇ DE PROXIMITAT VOLEM TORNAR A UNA RELATIVA NORMALITAT QUANT ABANS POSSIBLE”

Entrevista al president de PIMEComerç Tarragona, Florenci Nieto, a “I Molt Més” sobre la campanya de Nadal, a partir del minut 2.00.

Les notícies i articles publicades en aquest recull de premsa no responen necessàriament al posicionament de l’entitat.

Open chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?