Fixe 877 65 37 30 - Móvil: 633 93 12 83 info@forumcalafell.org

Inicio de Página del Dossier de Noticias
19-10-2022
ACTUALITAT
LA VANGUARDIA 
BRUSSEL·LES ALLIBERARÀ 40.000 MILIONS DE FONS PER DONAR SUPORT A PIMES I LLARS
La comissió europea ahir va proposar redirigir un total de 40.000 milions d’euros no gastats corresponents al Fons de cohesió per destinar-los a ajudar les famílies i empreses vulnerables afectades per la puja da dels preus de l’energia.
EL ECONOMISTA
EL DÉFICIT COMERCIAL SE CUADRUPLICA HASTA EL MES DE AGOSTO
El saldo comercial registró un déficit de 46.461,1 millones de euros entre enero y agosto de este año, lo que supone algo más que cuadruplicar el déficit de 10.871,2 millones registrado en el mismo periodo del pasado 2021.
EL ECONOMISTA
HACIENDA AMPLÍA SU REBAJA DE IRPF A LAS RENTAS DE HASTA 35.200 EUROS
Hacienda quiere, a través de los nuevos Presupuestos, que la reducción en las retenciones del Impuesto sobre la Renta llegue más allá de los sueldos situados entre 15.000 y 21.000 euros anuales, y alcance también a una gran parte de la clase media. En consecuencia, la rebaja también afectará al tramo entre 21.000 y 35.200 euros.
EXPANSIÓN
LA INFLACIÓN SITÚA LAS EXPORTACIONES Y LAS IMPORTACIONES EN MÁXIMO HISTÓRICO
Las exportaciones españolas han alcanzado en lo que va de año cotas inéditas. A la vez, pero en mayor magnitud, lo han hecho también las importaciones, lo que ha provocado que hasta agosto la balanza comercial haya alcanzado un desequilibrio de récord, con un déficit para España de 46.461 millones de euros.
EL ECONOMISTA
LA RECESIÓN EN LA EUROZONA SE PRESUME EL AÑO QUE VIENE
La presión inflacionaria y la política del Banco Central Europeo (BCE) llevarán al límite a la economía de la eurozona.
ETV

JOAN SOLER: “HA D’HAVER FACILITAT PER A QUE LES INDÚSTRIES QUE ES VOLEN IMPLANTAR A LA COMARCA O VOLEN CRÈIXER HO PUGUIN FER EN BONES CONDICIONS”

Joan Soler, President de PIMEC Baix Llobregat i Hospitalet, sobre la crisi energètica i la reindustrialització de la comarca. A partir del minut 18:35

RADIO SABADELL

ÀLEX GOÑI: ÉS UNA SITUACIÓ COMPLICADA. L’INCREMENT DE L’ENERGIA, ELS LLOGUERS I LES MATÈRIES S’HA MENJAT EL MARGE DELS COMERÇOS”

Entrevista al president de PIMEComerç, Àlex Goñi, sobre la consulta als socis i actualitat al ‘Café de la Ràdio’ de Ràdio Sabadell.

RÀDIO ESTEL

ÀLEX GOÑI: “LÒGICAMENT HEM D’APUJAR ELS PREUS. HO FEM AMB TOTA LA MODERACIÓ QUE PODEM, PERQUÈ NO PODEM ESTAR FORA DE MERCAT.”

Entrevista al president de PIMEComerç sobre l’actualitat del  al programa ‘Camins’ a partir del minut 49.50

RÀDIO ARENYS

PILAR MÍNGUEZ: “UNA DE LES MESURES QUE PODRIEN ADOPTAR SERIA LA REESTRUCTURACIÓ DE LA PLANTILLA, EL TANCAMENT DE L’ESTABLIMENT I L’IMPAGAMENT DE PROVEÏDORS I DEUTES.” 

Entrevista a la directora de PIMEComerç, Pilar Mínguez, al programa ‘Campi qui pugui’ sobre la consulta de la campanya d’estiu i les solucions dels empresaris a la manca de liquiditat a partir del minut 48.09

Les notícies i articles publicades en aquest recull de premsa no responen necessàriament al posicionament de l’entitat.
Open chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?