Fixe 877 65 37 30 - Móvil: 633 93 12 83 info@forumcalafell.org

Inicio de Página del Dossier de Noticias

02-12-2022

ACTUALITAT

EL PERIÓDICO

ANTONI CAÑETE, ELEGIT VICEPRESIDENT DE LES PIMES EUROPEES

El màxim representant d’a quest sector a Catalunya va ser escollit per al càrrec de vicepresident i com a membre de la junta directiva en l’assemblea a Brussel·les de SME United, l’agent econòmic i social a Europa que defensa els interessos de les pimes i dels autònoms davant les institucions comunitàries.

LA MAÑANA

BATEGA AMB EL COMERÇ

Article de Manel Llaràs, president de PIMEComerç Lleida: “El comerç local, com els batecs del cor, és vida per a un barri i un territori. Però realment el comerç de proximitat posa facilitats a les persones que viuen a prop i els proporciona serveis, comoditats, productes de qualitat i proximitat.”

LA VANGUARDIA

LES EMPRESES ESPANYOLES RECUPEREN EL BENEFICI PRECOVID MALGRAT LA GUERRA

Guanyen un 94% més i eleven un 75% els dividends fins al setembre.

EL PERIÓDICO

PETROLERES, ELÈCTRIQUES, HOSTALERIA I COMERÇ TRASLLADEN LA INFLACIÓ AL CLIENT

El benefici de les empreses es duplica des de començament d’any i la seva facturació i valor afegit aconsegueixen rècords tot i l’alça dels costos.

EXPANSIÓN

ALIVIO FISCAL PARA AUTÓNOMOS: SUBEN LAS REDUCCIONES DE RENTA EN EL IRPF

Hacienda publica una orden que aumenta la reducción en el IRPF sobre el rendimiento neto de los autónomos del sistema de módulos al 15% para 2022 y al 10% para 2023.

EL PAÍS

BRUSELAS DISEÑA UN MECANISMO PARA LIMITAR LAS AYUDAS ENERGÉTICAS

Europa no puede ni debe seguir dando ayudas de forma indiscriminada a hogares y empresas para afrontar la crisis que han provocado los precios de la energía.

CINCO DÍAS

CLAVES DE LA NUEVA LEY DE STARTUPS PARA APOYAR EL ECOSISTEMA EMPRENDEDOR

Incluye incentivos fiscales impulsa la inversión en el mundo rural Fomenta la atracción de talento y capital internacional.

EL PAÍS

EL BANCO DE ESPAÑA SEÑALA QUE LA INFLACIÓN RESTA TRES PUNTOS DE PIB

El supervisor afirma que empresas y trabajadores pierden poder adquisitivo.

EL PERIÓDICO

El comercio local de L’Hospitalet teme los efectos de la inflación ante la campaña navideña

La entidades piden a las administraciones que cuiden el pequeño comercio para que el público no se concentre en las grandes superficies y la venta ‘online’.

TV GIRONA

JOSEP GINESTA: “ELS PRESSUPOSTOS DE LA GENERALITAT HAN D’APUNTAR CAP A LA REACTIVACIÓ DE L’ECONOMIA DEL PAÍS, LA SOSTENIBILITAT DE L’ACTIVITAT EMPRESARIAL, LA CREACIÓ DE LLOCS DE TREBALL, I SOBRETOT, CAP A UN TREBALL DE QUALITAT”

Entrevista al Secretari General de PIMEC, Josep Ginesta, al programa “L’entrevista”, sobre les mesures en l’IRSC, el Pacte Nacional de la Indústria i les conseqüències de la crisi energètica en les pimes del territori.

RÀDIO ESTEL

PILAR MÍNGUEZ: “LA SALUT DEL PETIT COMERÇ NO ÉS BONA, PERÒ SI TENEN UNA BONA CAMPANYA DE NADAL, PER MOLTS ESTABLIMENTS SERÀ UN SALVAVIDES PER PASSAR EL PRIMER TRIMESTRE”

Declaracions de Pilar Mínguez, directora general de PIMEComerç, al programa “Camins”, sobre el Black Friday, la campanya de Nadal, la pujada de preus i la situació actual del comerç urbà. A partir del minut 40:00

Les notícies i articles publicades en aquest recull de premsa no responen necessàriament al posicionament de l’entitat.

Open chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?