Fixe 877 65 37 30 - Móvil: 633 93 12 83 info@forumcalafell.org

Inicio de Página del Dossier de Noticias
20-10-2022
ACTUALITAT
LA VANGUARDIA 
EL CORREDOR MEDITERRÀNEO: LAS COSAS ESTÀN PASANDO UN TREN DE MERCANCÍAS QUE SIGUE FRENADO
Las infraestructuras de comunicación y transporte se han convertido en protagonistas clave, en esta nueva era económica. En el caso catalàn y espafiol, la conexión física con los mercados internacionales conlleva la necesidad de una infraestructura ferroviaria primordial: el Corredor Mediterràneo.
DIARI DE GIRONA
«L’R+D ÉS EL FUTUR DEL PAÍS»
No totes les empreses tenen les mateixes facilitats per arribar a la investigació. Això va denunciar el director de Tecnologia i innovació de PIMEC, Andreu Bru, que afirma que «la petita empresa té molta dificultat en establir contacte amb el món del coneixement». Per aquesta raó, reclama que l’augment en la inversió estigui acompanyada de «polítiques ben definides des del Govern».
LA MAÑANA
PIMEC CELEBRA A LA LLOTJA LA CINQUENA EDICIÓ DE LA TROBADA ‘LLEIDA EMPRESA’
PIMEC Lleida organitza la 5a edició de la trobada anual de pimes Lleida Empresa, que tindrà lloc el pròxim 27 d’octubre a la Llotja. L’acte promou el foment del teixit empresarial de la micro, petita i mitjana empresa i de les persones autònomes de la província mitjançant l’intercanvi d’experiències entre els empreses.
REGIÓ7 
LES RENOVABLES TENEN MÉS PES A LA INDÚSTRIA
El president de la PIMEC de la Catalunya Central, Esteve Pintó, apunta que, avui en dia, la transició energètica «no només respon a una sensibilitat mediambiental, sinó a una necessitat econòmica». En aquest sentit, assegura que les consultes sobre les instal·lacions de sistemes vinculats a les energies renovables s’han multiplicat en els darrers mesos.
EL PERIÓDICO 
ESCRIVÁ PREVEU 102.000 LLOCS DE FEINA MÉS A L’OCTUBRE
La dada d’ocupació prevista serà superior a les registrades abans de la pandèmia.
EXPANSIÓN
CÓMO PUEDEN LAS EMPRESAS EXTRAER VALOR DE LOS DATOS EN TIEMPO REAL
Las compañías se apoyan en la tecnología para dotarse de las herramientas y capacidades necesarias para gestionar con éxito un volumen de datos cada vez más elevado.
LA VANGUARDIA UN PAÍS DE FUTURO MÁS VERDE Y DIGITAL
Los fondos europeos NextGeneration EU suponen una oportunidad única para acometer grandes proyectos en materia de infraestructuras que dibujen un nuevo modo de hacer més sostenible tanto a nivel económico como medioambiental.
EXPANSIÓN 
LO PEOR PARA LA ECONOMÍA MUNDIAL ESTÁ POR VENIR
L as urgencias que impone la crisis energética e inflacionaria no deben distraer al Gobierno de la importancia de poner en marcha reformas para que la economía española recupere productividad.
EL PAÍS 
UN SALARIO DE 30.000 EUROS PAGARÁ 433 MÁS DE IRPF EN CATALUÑA QUE EN MADRID EN 2022
Un estudio revela que la comunidad tiene el gravamen más alto en las rentas medias.

Les notícies i articles publicades en aquest recull de premsa no responen necessàriament al posicionament de l’entitat.

Open chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?