Fixe 877 65 37 30 - Móvil: 633 93 12 83 info@forumcalafell.org

Inicio de Página del Dossier de Noticias

EL PERIÓDICO

L’ICO CANALITZARÀ FINS A 15.000 MILIONS EN CRÈDITS EUROPEUS PER A SOSTENIBILITAT
Els préstecs per a les empreses serviran per finançar inversions en condicions avantatjoses per a la instal·lació de panells solars,la rehabilitació d’edificiso la substitució de vehicles.

EL ECONOMISTA

EL GOBIERNO BAJA EL RECIBO DE LA LUZ UN 5% Y ABARATA LA RECARGA DE VEHÍCULOS

Las propuestas de peajes y cargos reducen en un 12% los costes fijos del recibo para el año 2023. Recupera el impuesto del 7% a la generación y se exime de pago a las plantas de hidrógeno verde.

EL PERIÓDICO

TREBALL PLANTEJA QUE EL SALARI MÍNIM SIGUI D’ENTRE 1.046 I 1.082 EUROS

Yolanda Díaz cita demà patronal i sindicats per negociar la xifra final de l’increment, que afectarà més de dos milions de treballadors.

LA VANGUARDIA

EL GOVERN CENTRAL INTENTA EVITAR UNA PUJADA DELS PEATGES DEL 8,4% AL GENER

L’enèsim maldecap entorn de la inflació són els peatges de les autopistes. Les empreses concessionàries acaben de traslladar al Govern central la pujada que, d’acord amb el que s’estipula als contractes, s’ha d’apli car en funció de l’IPC a partir de l’1 de gener.

LA VANGUARDIA

LA UE ACORDA ESTABLIR UN LÍMIT MÀXIM DEL PREU DEL GAS DE 180 EUROS

Els ministres d’Energia aproven compres conjuntes i el desplegament de renovables.

EL ECONOMISTA

LAS EMPRESAS PREVÉN UNA CAÍDA DE LAS VENTAS Y EL EMPLEO EN 2023

La última Encuesta del Banco de España sobre la Actividad Empresarial (EBAE), revela que las sociedades esperan una contracción de las ventas y del empleo durante el primer trimestre del año que viene.

EL ECONOMISTA

LA INFLACIÓN RONDARÁ EL 4% EN ESPAÑA HASTA 2024

El IEE prevé que el PIB cierre el año con un avance del 4,6% y desacelere hasta el 1,2% en el próximo ejercicio.

RÀDIO RUBÍ

LAIA GÓMEZ: “EL PROGRAMA “PROJECTA’T” BUSCA ACOMPANYAR A PERSONES QUE ESTAN TREBALLANT PER A MILLORAR EL SEU DESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL A TRAVÉS DE FORMACIÓ CONTINUA I ITINERARIS PERSONALITZATS”.

Entrevista a Laia Gómez, coordinadora del programa “Singulars”, i Míriam Togores, coordinadora del programa “Projecta’t”, a “Rubí al dia”, per parlar d’aquestes dues noves iniciatives d’orientació que impulsa PIMEC.

RÀDIO GRANOLLERS

CARLES GIRONÈS: “HEM DE VENDRE UNS PRODUCTES QUE ENS DIFERENCIÏN, PRODUCTES SOSTENIBLES I ECOLÒGICS ON LA GENT VEGI UNS VALORS A L’HORA DE CONSUMIR”

Entrevista al president de PIMEComerç Vallès Oriental, Carles Gironès, al programa “Parlem de comerç”, sobre les compres de Nadal responsables.

Les notícies i articles publicades en aquest recull de premsa no responen necessàriament
al posicionament de l’entitat.

Open chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?