Fixe 877 65 37 30 - Móvil: 633 93 12 83 info@forumcalafell.org

Inicio de Página del Dossier de Noticias

22-03-2023

ACTUALITAT

DIARI DE TARRAGONA

EL MALTRATO DE LA BANCA AL COMERCIO DE PROXIMIDAD

Article de Florenci Nieto, president de PIMEComerç Tarragona: “Cuando un comercio precisa cambio para sus clientes, no puede ir a su oficina bancaria, ya que debe solicitar primero cita previa”.

EL ECONOMISTA

SOLO UN 16,5% DE LAS SOCIEDADES SOLICITA FONDOS DE LA UE

Un 16,5% de las compañías ha realizado alguna solicitud de los fondos europeos Next Generation EU, siendo este porcentaje algo más reducido en las pequeñas empresas -la gran mayoría del tejido empresarial en España- que en las grandes firmas.

EXPANSIÓN

IRPF: ESPAÑA TIENE EL CUARTO TIPO MÁXIMO MÁS ALTO DE EUROPA

El tipo impositivo aplicado por España en Sociedades, del 25%, es el sexto más alto del continente, superando en 3,5 puntos el tipo medio de los países europeos de la OCDE, del 21,5%.

EL PERIÓDICO

ABAIXAR L’IVA DE LA CARN I EL PEIX HAURIA REDUÏT DOS PUNTS L’IPC

Si no s’hagués reduït l’IVA dels productes bàsics d’alimentació, l’increment de preus en aquest sector hauria sigut del 18,1% al febrer, gairebé dos punts pitjor del que va reflectir el càlcul definitiu de l’IPC

EXPANSIÓN

ASÍ ES EL MECANISMO FISCAL PARA DESCARBONIZAR LA UE

El precio del combustible incorporará su coste ambiental y la medida incluirá las importaciones, para que la industria local no sea la única perjudicada.

DIPUTACIÓ DE BARCELONA

45 MICROPIMES HAN PARTICIPAT A LA 6a EDICIÓ DEL PROJECTE COMERÇ 21

El Casal Pere Quart de Sabadell ha acollit l’acte de cloenda de la 6a edició del projecte Comerç 21, dissenyat per PIMEComerç i la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de fomentar la competitivitat de micropimes del sector comercial i de serveis de la província de Barcelona.

SOM GRANOLLERS

TERMINI OBERT PER PRESENTAR-SE ALS PREMIS PIMES DE PIMEC

El president de la patronal al territori, Daniel Boil, indica que “hi ha projectes locals inspiradors i mereixedors d’un reconeixement, així com empresaris i empresàries que s’han esforçat per tirar endavant la seva activitat fent front a la pujada dels preus de les matèries primeres, la llum i el gas”.

RÀDIO CALELLA

PIMEC MARESME IMPULSA LA COMARCA COM A DESTINACIÓ NÀUTICA

El Maresme s’ha incorporat a la Xarxa de Creuers Costaners i fluvials, que aglutina 10 comunitats autònomes, amb l’objectiu d’impulsar el turisme nàutic sostenible.

RÀDIO COMERÇ

FLORENCI NIETO: “A TARRAGONA TENIM MOLTS COMERÇOS TANCATS. FA VERGONYA ENSENYAR LA CIUTAT A INVERSORS”

Entrevista a Florenci Nieto, president de PIMEComerç a Tarragona, a Ràdio Comerç, sobre com ha patit el comerç de proximitat la pandèmia, els problemes amb les administracions i les manques d’inversió.

Les notícies i articles publicades en aquest recull de premsa no responen necessàriament al posicionament de l’entitat.

Open chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?