Fixe 877 65 37 30 - Móvil: 633 93 12 83 info@forumcalafell.org

Inicio de Página del Dossier de Noticias

25-11-2022

ACTUALITAT

SEGRE

ANALITZANT EL BLACK FRIDAY

Manel Llaràs, president de PIMEComerç Lleida: “Les petites empreses, amb tot el seu esforç, fan petits descomptes a costa de desvaloritzar el seu producte, el seu servei i l’atenció que donen al consumidor, i tot i amb això no poden competir mai amb les grans cadenes comercials que prometen descomptes de fins a un quaranta o cinquanta percent.”

LA MAÑANA

ELS COMERCIANTS ALERTEN QUE LES COMPRES DE NADAL TINDRAN “UN PRESSUPOST MOLT LIMITAT”

El president de PIMEC Lleida va confessar que la campanya de Nadal “preocupa molt” als comerciants per l’augment dels costos energètics quan “sortim d’una pandèmia amb un sector bastant endeutat”.

EL ECONOMISTA

HACIENDA LLEVA AÑO Y MEDIO SIN REUNIR LA CONFERENCIA SECTORIAL DE LOS ‘NEXTGEN’

España no ha presentado la adenda a Bruselas para recibir 84.000 millones en préstamos.

LA VANGUARDIA

LA UE ES CONJURA PER POSAR UN LÍMIT AL PREU DEL GAS ABANS DE FINAL D’ANY

El rebuig total de la proposta de la Comissió paradoxalment obre el camí a l’acord.

EL PAÍS

DÍAZ: “HA HABIDO GOBIERNOS ‘NINI’ CON LOS JÓVENES: NI ALTERNATIVAS, NI SOLUCIONES”

La vicepresidenta y ministra de Trabajo, Yolanda Díaz, aseguró ayer que la elevada tasa de paro juvenil que viene registrando históricamente el mercado de trabajo en España se ha consolidado como consecuencia de la actuación de los distintos “Gobiernos ni-ni”, que no han venido ofreciendo a este colectivo de trabajadores “ni propuestas, ni alternativas”.

ELMON.CAT

El Parlament reclama tancar la “dècada perduda” de les renovables a Catalunya

Com va apuntar el president de la comissió d’energia de PIMEC, Joan Vila, a la presentació del darrer informe d’efectes de la crisi energètica sobre les pimes catalanes, l’elevat preu de l’energia resta competitivitat a la indústria del país respecte d’altres mercats on el gas és molt més barat.

8TV

ANTONI CAÑETE: “ELS INTERESSOS GENERALS NO PODEN CONDICIONAR LES MINORIES. L’AEROPORT ENS DONARÀ LA CAPACITAT DE PORTAR I RETENIR TALENT, DE PORTAR INVERSIONS, I ENS MARCARÀ EL TIPUS DE TURISME QUE PODRÍEM TENIR.”

Entrevista al president de PIMEC, Antoni Cañete, al programa “El Pentàgon” , sobre l’ampliació de l’Aeroport del Prat a partir del minut 37.00.

RÀDIO GRANOLLERS

CARLES GIRONÈS: “DURANT TOT L’ANY HI HA REBAIXES I AIXÒ S’HA DE REGULAR, PERQUÈ SI NO EL PETIT COMERÇ ÉS QUI PAGA LES CONSEQÜÈNCIES”

Carles Gironès, president de PIMEComerç Maresme i Barcelonès Nord, sobre el Black Friday al comerç urbà a partir del minut 2.06.

Les notícies i articles publicades en aquest recull de premsa no responen necessàriament al posicionament de l’entitat.

Open chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?