Fixe 877 65 37 30 - Móvil: 633 93 12 83 info@forumcalafell.org

Inicio de Página del Dossier de Noticias
26-10-2022
ACTUALITAT
ARA

15 MESOS DE “DESÀNIM” EMPRESARIAL AMB ELS FONS EUROPEUS

Les patronals critiquen els retards i els problemes administratius dels Next Generation. “Tot és molt feixuc i amb criteris difícils de complir”, explica Jacint Soler, director de relacions internacionals de PIMEC.

DIARI DE TARRAGONA
LA SITUACIÓN DEL GREMIO DE ALIMENTACIÓN
Esta situación coloca en grave riesgo de viabilidad a muchas empresas y comercios, hasta el punto de que si esto se alarga en el tiempo, se verán obligados a tener que cerrar definitivamente, lo que provocará una reducción importante en las cadenas productivas y comerciales. Pero esto, ¿realmente le preocupa a nuestro Gobierno?
LA VANGUARDIA 
L’AIREF PREVEU QUE ESPANYA ENTRI EN RECESSIÓ TÈCNICA
Estima un PIB negatiu a partir del quart trimestre de l’any.
EL ECONOMISTA
EL GOBIERNO PROVOCA UNA SUBIDA DEL DÉFICIT DE GAS AL INTERVENIR LA TARIFA
Detectan una “avalancha” de cambios del mercado libre hacia el regulado por parte de consumidores especialmente de comunidades de vecinos con calefacción central por gas para cambiar a tarifas reguladas.
EL ECONOMISTA
MONCLOA DEJA LOS 85.000 MILLONES EN CRÉDITOS DEL ‘NEXT GENERATION’ EN EL AIRE
Baraja llevar al cierre de año la presentación a Bruselas de la adenda al Plan de Recuperación. No prevé incluir en la revisión los 2.600 millones de euros adicionales del plan Repower EU.
EL PAÍS
EXTENDER LA EXCEPCIÓN IBÉRICA A TODA LA UE AHORRARÍA 13.000 MILLONES
La Comisión Europea cifra en unos 13.000 millones de euros el ahorro de aplicar para toda la UE un modelo que limite los precios del gas que se usa para generar electricidad inspirado en la llamada excepción ibérica.
EL MÓN
Els ajuntaments, el primer obstacle per a la fotovoltaica a Catalunya
“A Catalunya no arribem a 300 MWh instal·lats en fotovoltaica, quan enguany hauríem de ser en més de 1.000; així no arribatem”, critica el president de la comissió d’energia de Pimec i CEO d’LC Paper 1881, Joan Vila.
NACIO DIGITAL
«Un país no pot funcionar sense pressupostos»: l’exigència dels empresaris a tots els partits
“Una empresa no pot funcionar sense pressupostos i un país tampoc”. Ha estat el missatge que els empresaris han enviat a les forces polítiques del Parlament. Ho ha expressat el president de PIMEC, Antoni Cañete, només començar el debat que l’entitat empresarial ha organitzat per debatre entorn els pressupostos del 2023.
Les notícies i articles publicades en aquest recull de premsa no responen necessàriament al
posicionament de l’entitat.
Open chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?