Fixe 877 65 37 30 - Móvil: 633 93 12 83 info@forumcalafell.org

Inicio de Página del Dossier de Noticias

27-01-2023

ACTUALITAT

EL PUNT AVUI

PREOCUPACIÓ DELS AGENTS SOCIALS PEL REPUNT DE L’ATUR

Per Josep Ginesta, secretari general de PIMEC, l’empitjorament “ens apropa a la realitat” d’un context econòmic que es va alentint i que és ple d’incerteses.

EL PERIÓDICO

ESPANYA VA TANCAR EL 2022 SUPERANT UNA ALTRA VEGADA ELS 3 MILIONS D’ATURATS

El mercat laboral reté 20,5 milions d’ocupats, rècord des del 2007, i l’estabilitat en l’ocupació augmenta a màxims històrics. A Catalunya, l’any va acabar amb un 9,9% d’atur.

EXPANSIÓN

BRUSELAS EXPEDIENTA A ESPAÑA POR LA NUEVA NORMATIVA ANTIBLANQUEO

La autoridad europea desaprueba la configuración del registro de titulares reales de entidades. “Debe garantizarse que la información se almacene en un registro central”, dice la Unión.

EL ECONOMISTA

LA CNMV ESTUDIA REFORZAR A LOS CONSEJEROS INDEPENDIENTES

El organismo publicará un código de buenas prácticas para implicar a los inversores institucionales en la gobernanza.

EL FAR

EL PARO REGISTRADO EN LAS OFICINAS DE EMPLEO DEL BAIX LLOBREGAT DISMINUYE UN 6% EN 2022

Article de Joan Soler, president de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet: “La Reforma Laboral de 2022 partía con los objetivos de reducir el desempleo, la temporalidad y la inoperancia de los contratos formativos. Sin embargo, la piedra angular de la reforma han sido las modificaciones introducidas en materia de contratación”.

EL 9 NOU

LA CAMPANYA DE NADAL I LES REBAIXES DE LA INFLACIÓ

Article de Carles Gironès, president de PIMEComerç Vallès Oriental: “Des de PIMEComerç demanem mesures contundents per rebaixar la inflació i ajudes a curt i mitjà termini per afavorir la sostenibilitat dels negocis, per donar oxigen econòmic a la societat i al teixit empresarial, i per mantenir el consum i els llocs de treball”.

LA FÀBRICA DIGITAL

“Apaga el comptador i continua treballant”

La responsable de Recursos Humans de PIMEC, Ariadna Guixé, diu que la implementació de la mesura no ha fet que s’haguessin de pagar més hores extra, ja que recuperar-les ha estat la solució més efectiva per les empreses. A més, la directora de l’àrea de Treball de la patronal, Sílvia Miró, explica que aquesta normativa no va aportar “res de positiu ni per l’empresa ni pels treballadors”

DIARI DE SABADELL

Pimec insta les empreses a “preparar-se” davant un 2023 econòmicament incert

“Aquesta diversificació de l’economia al territori entre productes amb demanada més cíclica i productes bàsics farà que la previsió per al 2023 pugui ser de creixement, en línia amb el conjunt de Catalunya”, ha afirmat Carles Mas, director de l’àrea d’economia i empresa de PIMEC.

DIARI DE SABADELL

Satisfacció a la ciutat pel ‘sí’ a la ronda Nord: “És un èxit. Sabadell està al mapa”

Des de PIMEC Vallès Occidental, Xavier Pujol , també creu que “serà clau” per a la competitivitat de les empreses.

TV3

JOSEP GONZÁLEZ: “ATENENT LES NOSTRES RECOMANACIONS, EL MINISTERI DE TREBALL HA BAIXAT EL SISTEMA DE BONIFICACIONS DELS 55 ANYS ALS 45”

Declaracions de Josep González, president de la Fundació PIMEC, al “Telenotícies migdia” sobre les bonificacions als treballadors majors de 45 anys. A partir del minut 1.20.

SER CATALUNYA

JOSEP GONZÁLEZ: “HAURÍEM DE POSAR EN MARXA MESURES MÉS TRANSVERSALS PER INCENTIVAR LA CONTRACTACIÓ DE MAJORS DE 45 ANYS, COM ARA LES BONIFICACIONS EN LA SEGURETAT SOCIAL”

Entrevista a Josep González, president de la Fundació PIMEC, al programa “Aquí Catalunya”, sobre l’edatisme en l’última etapa professional. A partir del minut 44.15.

Les notícies i articles publicades en aquest recull de premsa no responen necessàriament al posicionament de l’entitat.

Open chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?