Fixe 877 65 37 30 - Móvil: 633 93 12 83 info@forumcalafell.org

Inicio de Página del Dossier de Noticias
28-10-2022
SEGRE
PIMEC VEU ALGUAIRE COM UNA INFRAESTRUCTURA CLAU PER AL CREIXEMENT DEL TEIXIT INDUSTRIAL
PIMEC va defensar ahir la importància de les infraestructures industrials per al futur del teixit empresarial i econòmic de Lleida, sobretot pel que fa a l’aeroport d’Alguaire, un valor que per al president de la patronal, Antonio Cañete, compleix tots els requisits per ser el “Memphis del sud d’Europa”, amb referència a l’aeroport nord-americà, el segon de càrrega més ocupat del món.
EUROPA PRESS

CAÑETE (PIMEC) DEFIENDE INDEXAR LOS SALARIOS A LA PRODUCTIVIDAD

“La propuesta es indexar los salarios a la productividad. Es la estrategia en que deberíamos poner las empresas a poder hacer nuestra negociación”, ha afirmado en declaraciones a los medios antes de clausurar la quinta edición de la jornada Lleida Empresa.

LA MAÑANA

¿LA POLÍTICA FISCAL ÉS CLAU PER A LA COMPETITIVITAT D’UN PAÍS, PERÒ HA DE SER PROPORCIONAL”

Gairebé 300 empresaris van participar ahir a la cinquena edició de la jornada Lleida Empresa de PIMEC, que reuneix les pimes de la província per generar sinergies i fomentar el networking entre el teixit empresarial lleidatà.

VIA EMPRESA

JESÚS TORRELLES: “SI UNA AUTORIZACIÓN PARA INSTALAR PLACAS SOLARES TARDA AÑOS, LAS EMPRESAS SE VAN” 

Se marca, como uno de los primeros objetivos de su mandato, que las pymes tengan una voz fuerte para defender sus intereses. Aboga para que las firmas catalanas compitan en iguales condiciones que las del resto del Estado, especialmente en el ámbito de los impuestos y la burocracia.

LA VANGUARDIA 
LA GESTIÓ DE DADES CENTRA L’ÚLTIMA JORNADA DE LES TROBADES DE ‘LA VANGUARDIA’ I LA PIMEC
La tercera jornada del Cicle de Trobades sobre Digitalització i Tecnologia organitzades per La Vanguardia i la PIMEC, celebrada ahir a l’auditori de la Torre Glòries de Barcelona, va abordar la gestió de dades per part de les empreses.
EUROPA PRESSPIMEC PIDE PROACTIVIDAD A GOBIERNOS ANTE “LOS SINTOMAS DE RALENTIZACIÓN” LABORAL

Ha reaccionado así en un comunicado este jueves a los datos de la Encuesta de Población Activa (EPA) del tercer trimestre, que muestra que el paro en Catalunya aumentó en 4.700 personas durante el tercer trimestre de 2022 y la tasa de paro se incrementó hasta el 9,31%, hasta alcanzar 365.200 parados, según datos del Instituto Nacional de Estadística (INE).

EL PERIÓDICOEL DOBLE AHORRO DE LAS EMPRESAS QUE CUENTAN CON PLACAS SOLARES

“Del mismo modo que la pandemia aceleró la transformación digital de las pymes, constatamos que las pequeñas y medianas empresas manifiestan su apuesta decidida por la transición energética”, reveló el presidente de PIMEC, Antoni Cañete, en la presentación de la encuesta ‘El impacto de la crisis energética en las pymes’.

LA VANGUARDIA 
L’ATUR CREIX FINS A UN 12,6% MENTRE ES FRENA EL RITME DE CREACIÓ D’OCUPACIÓ
El mercat laboral mostra símptomes de l’impacte de l’alentiment de l’economia. L’entorn internacional fa forat i d’aquesta manera augmenta l’atur, especialment entre les dones i els joves; i es refreda el ritme de creació d’ocupació.
RTVE

JOSEP GINESTA: “HEM DE FER QUE ELS PRESSUPOSTOS GENERALS DE L’ESTAT I ELS PRESSUPOSTOS DE LA GENERALITAT GENERIN EL MÀXIM NOMBRE D’EMPRESES I ACTIVITAT ECONÒMICA PERQUÈ EL PAÍS PROSPERI” 

Declaracions del secretari general de PIMEC, Josep Ginesta, sobre l’enquesta de població activa del tercer trimestre de l’any.

RÀDIO 4

JOSEP GINESTA “AQUEST HA ESTAT UN TRIMESTRE ANORMAL PERQUÈ HEM TINGUT CREIXEMENT D’OCUPACIÓ I CREIXEMENT D’ATUR” 

Declaracions del secretari general de PIMEC, Josep Ginesta, als informatius sobre l’Enquesta de Població Activa a partir del minut -22.40.

COPE

JOAN VILA: “AQUEST 2022 EL PES DEL PIB SOBRE L’ENERGIA HA ESTAT D’UN 16%, ENS HEM EMPOBRIT UN 12%. SI NO FEM ELS DEURES ENS EMPOBRIREM DE TAL MANERA QUE NO SEREM RES DEL QUE ÉREM” 

Declaracions de president de la Comissió d’Energia de PIMEC, Joan Vila, als informatius sobre energies renovables. A partir del minut 15:00.

RÀDIO GRANOLLERSCARLES GIRONÈS: “DEMANEM EL MÀXIM ESFORÇ POSSIBLE A LES ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES PER MANTENIR VIU EL COMERÇ, QUE NO HAGIN DE TANCAR I NO ES PERDI EL TEIXIT ASSOCIACIATIU”  

Entrevista al president de PIMEComerç, Vallès Oriental, Maresme -Barcelonès Nord, Carles Gironès sobre al programa ‘Parlem de comerç’.

RÀDIO CAMBRILS

FLORENCI NIETO: “AMB L’APAGADA DE LLUMS DEL DIA 28 EXPRESSEM EL REBUIG A LES MESURES QUE LES ADMINISTRACIONS ESTAN PRENENT EN AQUESTA CRISI ENERGÈTICA” 

Declaracions de Florenci Nieto, president de PIMEComerç, sobre l’apagada de llums en comerços el proper dia 28.

Les notícies i articles publicades en aquest recull de premsa no responen necessàriament al
posicionament de l’entitat.

 

Open chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?