Fixe 877 65 37 30 - Móvil: 633 93 12 83 info@forumcalafell.org

Inicio de Página del Dossier de Noticias
29-07-2022
ACTUALITAT
EL 9 NOU
JOAN VILA, DE LLANARS, NOMENAT MEMBRE DEL CONSELL ASSESSOR PER AL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLEEl govern va nomenar dimarts, a proposta de la Conselleria d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Joan Vila com a nou membre del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya, un òrgan creat l’any 1998 i que té com a funció principal assessorar el govern en l’àmbit del desenvolupament sostenible.
DIARI SOM
“EL MERCAT EMPRESARIAL ES REORGANITZARÀ EN POC TEMPS”
Daniel Boil, president de PIMEC Vallès Oriental: “És probable que al setembre hi hagi un augment important de concursos, sobretot d’empreses que ja anaven malament abans de l’esclat de la pandèmia i que durant aquest temps han resistit com han pogut”.
LA VANGUARDIA
L’OCUPACIÓ CREIX AMB FORÇA, PERÒ EL GOVERN CENTRAL RECLAMA PRECAUCIÓ
Amb 383.000 ocupats més, l’atur se situa en un 12,5%, en nivells del 2008. El transvasament de llocs al tipus indefinit porta la temporalitat a mínims, a un 22,3%.
CINCO DÍAS
HACIENDA GRAVARÁ CON EL 1,2% A LAS ENERGÉTICAS Y CON EL 4,8% LAS COMISIONES E INTERESES BANCARIOS
Afecta a bancos con 800 millones y a energéticas con 1.000 millones. Hay una sanción del 150% para los que repercutan la subida al cliente.
CINCO DÍAS
LAS VENTAS DEL COMERCIO MINORISTA MODERAN SU SUBIDA AL 1% EN JUNIO POR LA INFLACIÓN
El crecimiento es tres décimas inferior a mayo, según el INE. El empleo en el sector acumula 14 meses seguidos de alzas interanuales.
LA VANGUARDIA
PIMEC adverteix que les dades de l’EPA del segon trimestre mostren un “evident alentiment de la recuperació econòmica”
Josep Ginesta, secretari general de PIMEC, ha assegurat que “les incerteses que planen sobre el context econòmic”, marcat per la inflació disparada, es reflecteixen en la nova actualització de l’EPA, sobretot pel que fa a la pèrdua de població activa de 14.200 persones.
LLOBREGAT DIGITAL
El Ple del Consell Comarcal ha aprovat donar suport per unanimitat al Manifest de reindustrialització al Baix Llobregat
Des de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, el seu president, Joan Soler, apunta que “la reindustrialització del Baix Llobregat ha de centrar-se a consolidar el sector i avançar cap a la indústria 4.0 i altres reptes de futur, tot acompanyant les empreses industrials en àmbits com la transformació digital, l’economia circular i la transició energètica”.
CATALUNYA RÀDIO
Declaracions del secretari general de PIMEC, Josep Ginesta, als informatius “Catalunya migdia”. Podeu escoltar l’àudio a partir del minut 19.27.
Les notícies i articles publicades en aquest recull de premsa no responen necessàriament al posicionament de l’entitat.
Open chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?