Fixe 877 65 37 30 - Móvil: 633 93 12 83 info@forumcalafell.org

Inicio de Página del Dossier de Noticias

03-04-2023

ACTUALITAT

TERRASSA DIGITAL

ANTONI CAÑETE: “SIEMPRE SE DEBE LEGISLAR PENSANDO EN LA DIMENSIÓN DE LAS EMPRESAS, ESPECIALMENTE EN LAS MICROEMPRESAS, INTENTANDO MINIMIZAR COSTES”

Declaracions d’Antoni Cañete, president de PIMEC, després de la reunió amb el ministre Escrivá sobre la reforma de les pensions, a Terrassa Digital.

LA VANGUARDIA

2023, ANY DE LES MIPIMES

Article d’Antoni Cañete, president de PIMEC: “La inflació i la incertesa afecten sobretot les mipimes, malgrat que són essencials per a la resiliència d’Europa”.

LA MAÑANA

LA CE DIU QUE LA REFORMA DE LES PENSIONS D’ESCRIVÁ “VA EN LA BONA DIRECCIÓ”

El president PIMEC, Antoni Cañete, va assegurar que la reforma era “necessària per donar viabilitat al sistema” i que s’hi han ininnovadors” troduït “elements però alhora ha lamentat que comportarà un augment dels costos laborals.

DIARI DE TERRASSA

ESCRIVÁ ADMET CARÈNCIES A LA SEGURETAT SOCIAL I ANUNCIA 4.200 NOUS EMPLEATS

Antoni Cañete, president de PIMEC: “Hem parlat amb el ministre de fer el sistema eficaç i eficient, amb la corresponsabilitat de l’àmbit empresarial i dels agents, però també de tota la societat”.

EL PERIÓDICO

LA TAXA D’ATUR DE LA UE BAIXA A UN MÍNIM HISTÒRIC DEL 6%

Espanya lidera la desocupació entre els Vint-i-set, amb un 12,8%, seguida de Grècia, amb l’11,4%, i Itàlia, amb un 8%

LA VANGUARDIA

LA SEQUERA FRENA L’ACTIVITAT DEL TURISME NÀUTIC DELS PANTANS

Daniel Brasé, vicepresident de PIMEC Turisme, afirma que són empreses majoritàriament d’autònoms, pimes o micropimes, que, de mitjana, en arrencar la temporada, tenen “entre vuit i deu treballadors”, si bé algunes arriben a la vintena de les zones rurals on estan implantades i que fan el 60% del volum de negoci durant els mesos estivals.

EXPANSIÓN

LOS TRABAJADORES YA NO LLEVARÁN LA BAJA A LA EMPRESA

Los trabajadores que temporalmente estén de baja laboral ya no estarán obligados a entregar a su empresa el parte médico que ratifique su incapacidad temporal.

EL PERIÓDICO

CATALUNYA, L’AUTONOMIA QUE PERD MÉS NEGOCI BANCARI

La comunitat redueix la seva participació en els crèdits al 16,6% i en els dipòsits al 14,3% tot que continua aportant el 19% del PIB espanyol.

EXPANSIÓN

EL GOBIERNO ACELERA EL PROCESO PARA DAR DE ALTA A EMPLEADOS EN SITUACIÓN DE FRAUDE

El Ministerio urge el registro de los trabajadores en situación irregular y exige el pago adelantado, o un aval, por las sanciones, aunque la empresa recurra a lo contencioso administrativo.

LA VANGUARDIA

ESPANYA REP ELS 6.000 MILIONS DEL TERCER TRAM DELS FONS EUROPEUS

Espanya és el país més avançat en el Fons de Recuperació i és el primer a rebre el tercer desemborsament. Fins ara, el país ha rebut 37.036 milions d’euros en subvencions, un 53% del total previst.

EL PAÍS

EL BCE AVISA DE LA EXCEPCIONAL PRESIÓN DE LOS BENEFICIOS SOBRE LOS PRECIOS

Las ganancias empresariales crecen más rápido que los salarios desde 2022.

EL ECONOMISTA EL SUPERLUNES

LA UE LASTRARÁ EL CRECIMIENTO DE LA ECONOMÍA MUNDIAL AL 2,1% EN 2023

La inflación seguirá azotando a los países comunitarios este año.

CORPORACIÓ CATALANA DE MITJANS AUDIOVISUALS

ITZIAR RUEDAS: “INSTRUÏM L’EXPEDIENT, FORMEM PART DE LA COMISSIÓ D’INVESTIGACIÓ I ELS AJUDEM A DONAR UNA OBJECTIVITAT I NEUTRALITAT AL PROCEDIMENT, QUE MOLTES VEGADES FALTA A LA PETITA I MITJANA EMPRESA”

Declaracions d’Itziar Ruedas, directora del departament jurídic de PIMEC, sobre l’assetjament sexual a les empreses. A partir del minut 3.19.

SETMANARI L’EBRE

LES TERRES DE L’EBRE S’IMPULSEN COM A DESTÍ NÀUTIC

Daniel Brasé, vicepresident de PIMEC Turisme: “El projecte té una doble vessant en la seua implementació a les Terres de l’Ebre, ja que combina el turisme nàutic marítim amb el fluvial”.

Les notícies i articles publicades en aquest recull de premsa no responen necessàriament al posicionament de l’entitat.

Open chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?