Fixe 877 65 37 30 - Móvil: 633 93 12 83 info@forumcalafell.org

Inicio de Página del Dossier de Noticias

06-03-2023

ACTUALITAT

EL PERIÓDICO

ELS COSTOS OCULTS

Maria Teixidor, presidenta de PIMEC Dona i Empresa: “Si es tenen en compte els costos ocults, el PIB augmentaria un 40% i, d’aquest, les dones n’aporten un 51,8%”.

EL ECONOMISTA

LAS PATRONALES ALERTAN DEL AVANCE DE LA PRESIÓN FISCAL SOBRE LAS EMPRESAS

Joan M. Gimeno, presidente de la Comisión Económico-Fiscal de PIMEC: “Para que un país sea competitivo, necesita un ordenamiento jurídico estable y seguro, pero los continuos cambios legislativos crean inseguridad”.

LA VANGUARDIA

EMETRE CO2 SURT CADA VEGADA MÉS CAR A EUROPA

Joan Vila, president de la comissió d’energia de PIMEC: “La taxa del CO2 és bàsica per fer la transició energètica. Quan el preu del gas baixi, caldrà que el dret d’emissió pugi per incentivar la inversió en energies renovables alternatives al gas”.

EL PERIÓDICO

LA INFLACIÓ S’ACARNISSA AMB ELS TRIBUTARIS DE L’IRPF DE 15.000 A 20.000 EUROS

A la pujada dels preus s’hi afegeix una retenció que fa que cada euro que guanyen per sobre dels 15.000 vagi en gran part a pagar impostos.

SEGRE

AGROALIMENTACIÓ I TURISME, GRANS FONAMENTS DE L’ECONOMIA DE LLEIDA PER A AQUEST ANY

Segons PIMEC, manté la fortalesa en un context d’incertesa internacional.

EL 9 NOU

LES DONES PREDOMINEN ALS CÀRRECS DIRECTIUS D’EDUCACIÓ, SALUT I JUSTÍCIA

Enric Vallejo, delegat de PIMEC al Vallès Oriental: “Quan es fan noves incorporacions a la junta intentem que hi hagi com a mínim la paritat, però el més important quan entra un nou membre, a part del vistiplau de tothom, és que sigui una persona implicada i que sumi, ja sigui home o dona”.

DIARI DE TARRAGONA

LA CAPONA REACTIVA LAS LIBRERÍAS DE TGN

Florenci Nieto, president de PIMEComerç Tarragona: “La consolidación de la nueva La Capona y la apertura de L’Hamaca son un motivo de satisfacción visualiza que el comercio de la ciudad está haciendo frente a todas las dudas e inquietudes del momento”.

LA VANGUARDIA

PIMEC ALERTA QUE EL NOU IMPOST SOBRE ELS ENVASOS DE PLÀSTIC NO REUTILITZABLE RESTA COMPETITIVITAT A LES EMPRESES

La Comissió d’Economia i Fiscalitat de PIMEC ha expressat la seva preocupació pels “efectes negatius” per a pimes i micropimes de tot l’Estat i avisa que el compliment de les obligacions incloses en la llei suposa que les empreses hagin de reorganitzar les seves tasques, invertir en despeses i mitjans informàtics per donar-hi resposta i una càrrega administrativa i de gestió “totalment desproporcionada”.

LA PREMSA DEL BAIX

PIMEC CONSTATA QUE L’ECONOMIA DE LA COMARCA SEGUEIX UNA TENDÈNCIA POSITIVA

Carles Mas, director de l’Àrea d’Economia i Empresa de la patronal, ha explicat en un acte a la seu que l’any 2023 ha començat amb molta incertesa, a l’espera de l’evolució de la inflació, els tipus d’interès i la geopolítica.

RAC1

ANTONI CAÑETE: “AQUESTA ÉS UNA MESURA DIFÍCIL PER LES PIMES, JA QUE EL 95% SÓN MICROEMPRESES DE MENYS DE 10 TREBALLADORS”

Declaracions d’Antoni Cañete, president de PIMEC, sobre la llei de paritat, al programa Via Lliure de RAC1. A partir del minut 7:47.

RÀDIO GRANOLLERS

CARLES GIRONÈS: “ELS COMERÇOS ESTAN PATINT UN GRAN CANVI DE TRANFORMACIÓ DIGITAL. AVUI EN DIA ÉS PRÀCTICAMENT UNA OBLIGACIÓ TENIR TOTS ELS CANAL DE VENDA”

El president de PIMEComerç Vallès Oriental, Carles Gironès, ha participat en una tertúlia a Ràdio Granollers, amb el director de tecnologia i innovació de PIMEC, Andreu Bru, on es va parlar sobre la transformació digital en el comerç local. A partir del minut 2:56.

Les notícies i articles publicades en aquest recull de premsa no responen necessàriament al posicionament de l’entitat.

Open chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?