Fixe 877 65 37 30 - Móvil: 633 93 12 83 info@forumcalafell.org

Inicio de Página del Dossier de Noticias

07-12-2022

ACTUALITAT

EXPANSIÓN

EL IMPACTO DE LOS PERTE EN EL SECTOR DE LA AUTOMOCIÓN

Article de Josep Ginesta, secretari general de PIMEC: “No es extraño que el Perte VEC, el del vehículo eléctrico y conectado del sector de la automoción haya generado vaivenes y presiones de todo tipo. Y ello es así porque este sector lleva consigo volúmenes de PIB y empleo muy importantes para nuestra economía.”

LA VANGUARDIA

EL GOVERN PACTA AMB ELS AGENTS SOCIALS L’ORIENTACIÓ DELS PRESSUPOSTOS DEL 2023

El secretari general de PIMEC, Josep Ginesta, va demanar rapidesa en l’articulació del nou pressupost i va insistir que “cada dia sense pressupostos és un dia en què es perd la possibilitat de crear llocs de treball i de generar riquesa”.

REGIÓ7

EL GOVERN APROVA UN ACORD DE CONCERTACIÓ TERRITORIAL PER IMPULSAR L’OCUPACIÓ

El Govern ha subscrit l’acord marc per impulsar polítiques actives d’ocupació mitjançant la concertació territorial. Es tracta d’un pacte signat entre el Departament d’Empresa i Treball, PIMEC i altres agents socials del territori.

LA MAÑANA

EL PETIT COMERÇ ES QUEIXA QUE SÓN “EXCESSIUS” ELS DIES FESTIUS DE NADAL EN QUÈ ES PERMET OBRIR

PIMEComerç Lleida va qualificar d'”excessius” els dies festius d’obertura autoritzada durant la campanya nadalenca perquè “al petit comerç no li surt rentable”, ja que prop del 95% ni obre ni fa promocions de descompte en aquestes dates.

LA MAÑANA

EL GOVERN DESTINARÀ 14,5 MILIONS PER GARANTIR MÉS PLACES D’FP

El Govern destinarà 14,5 milions d’euros del pressupost del 2023 per garantir més places de Formació Professional (FP) el curs 2023 – 2024. Així ho va anunciar ahir l’executiu després d’una trobada del Consell del Diàleg Social -integrat per PIMEC i altres organitzacions.

LA VANGUARDIA

FRONT COMÚ A TARRAGONA I SENSE ERC EN DEFENSA DE HARD ROCK

Mig centenar d’associacions empresarials, entitats, alcaldes i alcaldables, principalment socialistes i de Junts, reclamen “no posar en perill aquest projecte turístic i impulsar els mecanismes per assegurar aquesta inversió de 1.000 milions i que suposa la creació de 12.000 llocs de treball directes i indirectes”.

DIARI DE TARRAGONA

¿QUÉ OCURRIRÁ ESTE AÑO EN LAS COMPRAS DE NAVIDAD?

Article de Florenci Nieto, president de PIMEComerç Tarragona: “Los consumidores se aferran a las ofertas y descuentos, pero teniendo muy en cuenta su disponibilidad económica, recurriendo a los ahorros generados incluso durante el confinamiento”

LA VANGUARDIA

LES GRANS INDÚSTRIES QUE REBIN AJUTS HAURAN DE CONTINUAR L’ACTIVITAT 5 ANYS

Les empreses industrials que rebin ajuts públics en forma de subvencions o préstecs hauran de mantenir l’activitat productiva durant els següents anys. en el cas de les grans en seran cinc, i tres per a les pimes.

EL PERIÓDICO

L’EUROGRUP INSTA A LIMITAR LES AJUDES ENERGÈTIQUES SOLS ALS MÉS VULNERABLES

A mesura que disminueixin les pressions sobre els preus de l’energia, tots els estats membres hauran de retirar progressivament les mesures de suport energètic.

EL ECONOMISTA

EL GOBIERNO SE APOYARÁ EN LA BANCA PARA CANALIZAR LOS PRÉSTAMOS EUROPEOS

El Tesoro acude al sector para gestionar el crédito de los Next Generation para proyectos sostenibles. Se analiza desplegar una línea de mediación del ICO o reeditar los avales que expidió con el Covid.

ELPERIÓDICO.COM

Barcelona organiza un gran encuentro sobre depresión después de la pandemia

Al encuentro acudirán entidades como Salut Mental Catalunya u Obertament Catalunya, representantes municipales y de la Generalitat, así como psiquiatras, psicólogos, enfermeras y miembros de la Petita i Mitjana empresa (PIMEC).

Les notícies i articles publicades en aquest recull de premsa no responen necessàriament al posicionament de l’entitat.

Open chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?