Fixe 877 65 37 30 - Móvil: 633 93 12 83 info@forumcalafell.org

Inicio de Página del Dossier de Noticias

19-05-2023

ACTUALITAT

SEGRE

QUINA CIUTAT COMERCIAL VOLEM?

Article de Manel Llaràs, president de PIMEComerç Lleida: «Volem una Lleida radiant i en auge que atregui nous i noves empresàries i inversions i que es converteixi en la llar de moltes famílies que busquen oportunitats i qualitat de vida».

REGIÓ7

TECNOBAGES, UNA MOSTRA TECNOLÒGICA QUE VOL ESDEVENIR FIRA DE REFERÈNCIA A CATALUNYA

Esteve Pintó, president de PIMEC Catalunya Central: «Hem posat especial èmfasi en el tema agroalimentari, tant en el sector primari de conreus i animals com en el secundari, de transformació dels aliments».

EL 9 NOU

ECONOMIA REFREDADA, PREUS ESCALFATS

Pere Cots, director de Consultoria Estratègica i Finançament de PIMEC: «La restricció al crèdit a les empreses no arriba, almenys fins ara, a ser preocupant. No és exactament el que revelen les dades de concursos de creditors del primer semestre que han comunicat els registradors: n’hi ha hagut un 67% més que fa un any a tot l’Estat».

CINCO DÍAS

EL SECTOR EXTERIOR ELEVA HASTA EL 1,7% LAS PREVISIONES DE PIB

El aumento de las exportaciones revisa al alza un 1,3% entre el panel de marzo y mayo.

EL PERIÓDICO

EL DÈFICIT COMERCIAL CAU PEL DESCENS DELS PREUS DE L’ENERGIA

El dèficit comercial es va situar en el primer trimestre de l’any en 6.578,3 milions d’euros, fet que suposa un descens del 57,3% respecte al que es va registrar en el mateix període del 2022.

EL ECONOMISTA

EUROPA REGULA EL DESARROLLO ÉTICO DE LA INTELIGENCIA ARTIFICAL CON URGENCIA

Bruselas quiere que el contenido generado por la inteligencia artificial lleve las debidas advertencias para combatir abusos.

EL PAÍS

LAS RENOVABLES SITÚAN A LA PENÍNSULA EN EL MAPA ENERGÉTICO MUNDIAL

El auge de la generación mediante sol y viento convierte a España y Portugal, países históricamente importadores de energía, en un polo de producción de electricidad barata.

RTVE

ROSA JUNY: “AMB LA CRISI DEL 2008, VAM CREAR UN SERVEI QUE AJUDA A LES PERSONES EMPRESÀRIES QUE PATEIXEN LA SÍNDROME DEL BURNOUT, I LA DEMANDA HA AUGMENTAT DES DE LA PANDÈMIA”

Tertúlia amb Rosa Juny, directora de la Fundació PIMEC, al programa De Boca a Orella de RNE4, sobre el burnout en la persona empresària. A partir del minut 19.03.

Les notícies i articles publicades en aquest recull de premsa no responen necessàriament al posicionament de l’entitat.

 

istanbul reklam ajansı kocaeli reklam ajansı ankara reklam ajansı reklam ajansı kıbrıs reklam ajansı profesyonel logo tasarımı seo ajansı web tasarım ajansı
Open chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?