Fixe 877 65 37 30 - Móvil: 633 93 12 83 info@forumcalafell.org

Campanya comercial de Sant Valentí a Calafell fins al proper 14 de febrer!

 

Els clients dels establiments poden guanyar sopars romàntics per a dues persones

El comerç de Calafell posa en marxa aquest 4 de febrer la campanya comercial de Sant Valentí. Fins al 14 de febrer, els establiments adherits tindran disponible el millor de la seva oferta en moda, calçat, complements i regals, entre altres. I tothom que hi faci una compra podrà guanyar un sopar romàntic per a dues persones o unanit a mandala apartaments.

En concret, els comerços des de l’associació Fòrum Calafell sortegem cinc d’aquests sopars entre els clients que els visitin durant aquests dies.

A més, l’Ajuntament convida a penjar fotos del dia dels enamorats a Instagram amb l’etiqueta #CalafellEnamora. Entre els participants, se sortejaran dos sopars per a dues persones.

Finalment, durant els caps de setmana de la campanya de Sant Valentí hi haurà animació infantil i espectacles familiars a carrers i places, photocall…

La campanya comercial de Sant Valentí és una iniciativa de les associacions empresarials Segur Platja, Calafell Poble i Fòrum Calafell i de l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament. La tinent d’alcalde Lluïsa Lastra recorda que “iniciatives com aquesta tenen com a objectiu dinamitzar el comerç local, sobretot en èpoques de temporada baixa, tot creant atractius per a les compres”. Lastra afegeix: “Des de l’Ajuntament hem reforçat totes les campanyes que ja fèiem, a més de crear-ne de noves, per combatre els efectes de la pandèmia en l’economia local”.

Open chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?