Fixe 877 65 37 30 - Móvil: 633 93 12 83 info@forumcalafell.org

Durant aquest cap de setmana es cel·lebra el Kastrum Calafell Art, sota la direcció de la Gloria Grau, gran companya i amiga del Fòrum.

Kastrum-Calafell-Gloria-Grau-i-Lluisa-Lastra-Regidora-de-cultura_reduc

Gloria Grau i Lluisa Lastra Regidora de cultura

Festival artístic Kastrum Calafell Art

Una oportunitat perquè artistes professionals i aficionats aprenguin de grans mestres.

L’entorn del Castell de Calafell acull aquest cap de setmana el nou festival artístic Kastrum Calafell Art. És una iniciativa pensada perquè artistes de diferents procedències, tant professionals com aficionats, puguin millorar la seva tècnica i aprendre de la mà de grans mestres de la pintura l’escultura.

Tant dissabte com diumenge, als carrers al voltant del castell hi haurà classes intensives de tres especialitats. Una serà un curs d’escultura, a càrrec de Carlos Arrabal. Una altra, un curs de pastel, de a mà d’Enrique Donoso. I finalment, un curs d’aquarel·la, impartit per José Zorita. Són tres artistes de prestigi i dilatada trajectòria.

Per participar-hi cal haver-s’hi inscrit prèviament, pagant una matrícula. A més, dissabte, a les 20 hores, hi haurà una masterclass gratuïta a l’Hotel Antiga, a la plaça de Catalunya.

Organitza aquesta activitat l’Associació Art Calafell, amb direcció i coordinació de la pintora Glòria Grau. L’entitat ja va organitzar, el juny passat, la Nit d’Art al Passeig Marítim, amb un èxit de participació d’artistes i de públic.

Aprofitant el Kastrum Calafell Art, podran veure’s quinze obres de la pròpia Glòria Grau. Pertanyen a la col·lecció “Camins de flors” de l’artista. És una ocasió única, ja que les quinze obres viatgen a Taiwan en les properes setmanes. Grau va ser guardonada amb el premi especial del jurat a la Fira Internacional Art Reolution Taipei 2018. Per això, tindrà un estand propi, a més d’exposar aquesta obra prèviament en diferents galeries de la capital taiwanesa. Grau té cartell al país asiàtic i per això “aquestes pintures se’n van i molt probablament ja no tornaran”.

Open chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?