Fixe 877 65 37 30 - Móvil: 633 93 12 83 info@forumcalafell.org

Inicio de Página del Dossier de Noticias
04-07-2022
ACTUALITAT
EL PERIÓDICO
UN PAS ENDAVANT
La ‘llei crea i creix’ pretén agilitzar alguns tràmits i processos administratius que entorpeixen la gestió de les empreses, en especial les petites i mitjanes. Es pot ressaltar el paper exercit en la tramitació de la llei per Antoni Cañete, president de la patronal PIMEC i de la Plataforma Multisectorial contra la Morositat. La seva traça ha contribuït a fer que la norma hagi resultat molt àmpliament validada al Congrés.
EL PUNT AVUI
“S’HAURIA DE VALORAR MOLT MÉS LA FIGURA DE L’EMPRESARI”
Entrevista al president de la Fundació PIMEC Josep González.
DIARI DE SABADELL
LA CONTRACTACIÓ REPUNTA EN EL SECTOR DE L’HOSTALERIA
El secretari general de PIMEC, Josep Ginesta, explica que es tracta d’un contracte que és força inestable, encara que sigui indefinit. “Cal una regulació a cada sector sobre com aplicar aquest contracte”, apunta.
EL PERIÓDICO 
PIMES AL PONT DE COMANDAMENT
Un dels reptes del president de PIMEC, Antoni Cañete, és que les pimes, que constitueixen més del 90% del teixit empresarial del país, siguin al pont de comandament. Això suposa incidir i influir. I ho està fent sense comptar amb cadira a les mateixes taules que altres interlocutors socials. Una mostra n’és la llei crea i creix, aprovada pel Congrés.
EL ECONOMISTA EL SUPERLUNES
HACIENDA RETRASA A JULIO DE 2024 LAS NUEVAS FACTURAS DE AUTÓNOMOS
Deberán incluir un código QR que contenga algunos de los datos facturados
EL PERIÓDICO DE ESPAÑA
LA CAMPAÑA DE VERANO ARRANCA EMPAÑADA POR LAS HUELGAS Y LA SUBIDA DE LOS PRECIOS
El sector turístico confía en rozar las cifras prepandemia de llegadas e ingresos pero prevé una caída de la rentabilidad por la inflación, que afecta tanto a los turistas como a las empresas
LA VANGUARDIA 
LA INFLACIÓ I LA RÈPLICA DELS BANCS CENTRALS ACOSTEN UNA ALTRA RECESSIÓ
Els economistes adverteixen que la frenada és inevitable davant la situació actual
EL PERIÓDICO 
¿COM M’AFECTA LA PUJADA DE TIPUS?
Els tipus d’interès baixos han sigut la tònica durant els últims anys. Amb tot, el Banc Central Europeu (BCE) variarà la política monetària per mirar de contenir la inflació, i això canviarà el rumb del preu del diner. La primera pujada en 11 anys per part del banc central es portarà a terme aquest juliol, amb un increment de 0,25 punts, i es guarda per al setembre un segon augment fins i tot més alt. Però, ¿com es poden veure afectats els consumidors?
EXPANSIÓN
ASÍ SON LOS NUEVOS PLANES DE EMPLEO QUE ENTRAN HOY EN VIGOR PARA LAS EMPRESAS
Las aportaciones de las empresas a los planes de pensiones de los trabajadores tendrán bonificaciones fiscales y reducciones de cotizaciones sociales. También los empleados tendrán beneficios fiscales.
CINCO DÍAS
LA BOLSA PARA LAS PYMES ATRAVIESA SU MEJOR MOMENTO
Las empresas en expansión que cotizan en BME Growth han multiplicado por 2,7 veces su capitalización desde 2019. En el primer semestre se han producido seis estrenos
Les notícies i articles publicades en aquest recull de premsa no responen necessàriament al posicionament de l’entitat.
Share This
Open chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?