Fixe 877 65 37 30 - Móvil: 633 93 12 83 info@forumcalafell.org

Inicio de Página del Dossier de Noticias

12-12-2022

ACTUALITAT

EL 9 NOU

ELS AJUNTAMENTS VALLESANS APLIQUEN UNA POLÍTICA DE CONTENCIÓ EN ELS TRIBUTS MUNICIPALS DE L’ANY VINENT

El president de PIMEC Vallès Oriental, Daniel Boil, valora positivament que “l’augment de l’IAE a Granollers hagi estat contingut i menor al d’altres municipis de l’entorn”, però recorda que “es produeix en un context marcat per l’encariment de les matèries primeres i de l’energia, que en alguns casos s’ha quadruplicat”.

EL PUNT AVUI

EL TEU NEGOCI POT OPTAR A LES AJUDES KIT DIGITAL?

Actualment, l’ús i el domini de la tecnologia és clau per garantir l’evolució i la millora de qualsevol negoci. És per això que cada cop és més important que les empreses duguin a terme un correcte procés de transformació digital.

SEGRE

COMERÇ SENSE DESCANS

“No són necessaris tants dies d’obertura, amb permetre obrir un parell de festius ja estaria bé, el consumidor no necessita tants dies.” Així ho assegura el president de PIMEComerç, Manel Llaràs, que estima que la campanya nadalenca suposa entre el 20% i el 35% de la facturació anual dels seus associats i assenyala que “si fos per la gran distribució s’obriria tots els dies de l’any”.

EL PERIÓDICO

INDÚSTRIA INICIA EL SEU PLA PILOT DE LA SETMANA LABORAL DE 4 DIES

El ministeri concedirà fins a 150.000 euros a les empreses que assagin aquesta modalitat organitzativa durant un període mínim de dos anys.

LA VANGUARDIA

L’ALIMENTACIÓ PREVEU SOBRECOSTOS MILIONARIS AMB EL NOU TRIBUT AL PLÀSTIC

L’impost afegeix pressió al preu del menjar, amb una inflació rècord.

EL PERIÓDICO

L’INCREMENT DELS SALARIS S’ENQUISTA AL 2,7%

El repartiment de beneficis creix tres cops més a Espanya que a Europa, i el sou, la meitat.

EXPANSIÓN

LAS EMPRESAS PODRÁN TRAER EXTRANJEROS PARA TRABAJAR EN CONSTRUCCIÓN, TRANSPORTE Y METAL

Escrivá abre la mano para que las empresas busquen los trabajadores que necesitan fuera de España. La propuesta contradice las directrices de Díaz en el mercado laboral.

LA VANGUARDIA

L’EXECUTIU MOBILITZA LA BANCA PER AGILITAR EL REPARTIMENT DE FONS EUROPEUS

El Govern central està accelerant aquests dies l’ampliació de les sol·licituds de fons europeus del programa Next Generation i, per fer-ho, està mobilitzant els bancs, a qui vol implicar en el repartiment d’una part dels 84.000 milions d’euros previstos en crèdits.

EL ECONOMISTA

EL GOBIERNO PREVÉ PENAS DE CÁRCEL PARA LA CONTRATACIÓN DE FALSOS AUTÓNOMOS

El empresario que incumpla con reiteración la legislación laboral podrá ir a prisión.

EL ECONOMISTA

LA UE SE ATASCA EN LAS REFORMAS DE ENERGÍA POR LA GUERRA DEL TOPE AL GAS

La Comisión Europea se prepara para iniciar la próxima semana una auténtica maratón regulatoria en materia energética con el objetivo de contener el impacto de la crisis.

TV3

SILVIA MIRÓ: “ELS DILLUNS ÉS UNA DATA ON PELS SECTORS VINCULATS A L’HOSTELERÍA I RESTAURACIÓ ACOSTUMA A SER DIA DE DESCANS SETMANAL I, PER TANT, NO PERJUDICARIA AQUESTES ACTIVITATS”

Entrevista a Silvia Miró, directora de l’àrea de treball de PIMEC, al programa “Els matins” sobre els festius intersetmanals i el trasllat del dia festiu a dilluns. A partir del minut 52:30.

TV3

ALEX GOÑI: “ESTEM PREOCUPATS PERQUÈ EL COST DE L’ENERGIA ENS DEIXA SENSE MARGES PERÒ ESPEREM LA CAMPANYA DE NADAL AMB IL·LUSIÓ TOT I ELS CANVIS SOCIALS QUE HA PORTAT LA COVID”

Declaracions d’Alex Goñi, president de PIMEComerç i del gremi de peixaters de Catalunya a “Els Matins” sobre la repercussió de la crisi energètica en el sector.

ETV

JORDI CIURANETA: “CONJUNTAMENT AMB TOTS ELS ALTRES ACTORS ECONÒMICS I SOCIALS DE LA NOSTRA DEMARCACIÓ, INSISTIM QUE NO HI PODEN HAVER MÉS RETRASSOS”

Entrevista a Jordi Ciuraneta, president de PIMEC Tarragona, al programa “Ull al dia” sobre el projecte del Hard Rock Cafè i sobre actualitat econòmica en l’àmbit empresarial.

TAC12

FLORENCI NIETO. “A TARRAGONA ESPEREM UNA CONTRACTACIÓ MÀXIMA DE 8.500 PERSONES. DAVANT D’UN REBUT DESPROPORCIONAT LA GENT S’HA DE PLANTEJAR O PAGAR LES DESPESES DE L’ENERGIA O CONTRACTAR GENT.”

Declaracions de Florenci Nieto, president de PIMEComerç Tarragona, a “Camp de Tarragona” sobre la previsió de la campanya de Nadal en el comerç urbà.

Les notícies i articles publicades en aquest recull de premsa no responen necessàriament al posicionament de l’entitat.

Open chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?