Fixe 877 65 37 30 - Móvil: 633 93 12 83 info@forumcalafell.org

Inicio de Página del Dossier de Noticias

14-11-2022

ACTUALITAT

LA VANGUARDIA

UN NOU PACTE DE PRODUCTIVITAT

Desde la Pimec, amb el repte de mantenir l’activitat econòmica i ,per tant,crear riquesa,tot tenint cura dels ODS si alhora lluny de propostes de difícil consens com és el pacte de rendes, plantegem fer front a l’alta inflació incorporant un pacte de productivitat no només laboral,sinó també de recursos.

ARA

CALMA AL COMERÇ CATALÀ PER L’ATURADA DELS TRANSPORTISTES

“Una aturada sempre és preocupant, però esperem que sigui poca cosa”, diu Àlex Goñi, president de la sectorial de comerç de PIMEC, la patronal catalana de petites i mitjanes empreses. “El que demanem és que es protegeixin els essencials”, afegeix, sobre possibles afectacions.

LA MAÑANA

PIMEC DEMANA UN “ESFORÇ” A LA GENERALITAT PER POTENCIAR LES COMUNICACIONS A LES ZONES RURALS

Des de PIMEC i la Fundació Pallars demanen a la Generalitat que faci un “esforç” per millorar les telecomunicacions als municipis rurals, ja que entenen que és un factor “fonamental” per evitar la fuga de la població.

DIARI DE TARRAGONA

LA INFLACIÓN OSCURECE EL BLACK FRIDAY

Florenci Nieto, presidente de PIMEC Comerç en Tarragona, explica que «las perspectivas para este Black Friday son razonablemente positivas, sin olvidar que es una fiesta pensada para el gran comercio y no para el pequeño. Pero hay que copiar las cosas que funcionan del gran comercio, igual que ellos hacen con nosotros. Y es bueno, con la que está cayendo, que nos aprovechemos de campañas como esta».

CINCO DÍAS

AGENCIA TRIBUTARIA LA ACTIVIDAD DE GRANDES EMPRESAS Y PYMES SE MODERA EN EL TERCER TRIMESTRE

El empleo conservó, no obstante, el ritmo de aumento del anterior trimestre La construcción incrementa las ventas un 1,5%

LA VANGUARDIA

EL GOVERN DEMANA 6.000 MILIONS MÉS DE FONS EUROPEUS

Espanya, el primer país que reclama el tercer desemborsament

EL PERIÓDICO

LA CE RETALLA A L’1% EL CREIXEMENT D’ESPANYA EL 2023, LA MEITAT QUE EL GOVERN

Brussel·les estima que l’economia espanyola aconseguirà esquivar la recessió, crearà ocupació i creixerà molt per sobre del 0,3% estimat per a la zona euro

ELBAIX.CAT

L’ELEVAT PREU DE L’ENERGIA, UN MALSON PER A LES PIMES

Article de Joan Soler, president de PIMEC Baix Llobregat-l’Hospitalet, sobre la crisi energètica i com està afectant a les pimes.

BTV

ÀLEX GOÑI: “SI HI HAGUÉS ALGUN PROBLEMA EN LES LÍNIES DE SUBMINISTRAMENT, ELS COMERÇPS ESSENCIALS LES HAURIEM DE TENIR OBERTES PER PODER SEGUIR ATENENT AL PÚBLIC”

Declaracions del president de PIMEComerç, Àlex Goñi, sobre la vaga de transportistes i les conseqüències en les línies de subministrament de les pimes, a partir del minut 11.18

COPE

ÀLEX GOÑI: “SI LA VAGA ES POSA DIFÍCIL, DEMANEM QUE LES LÍNIES QUE PORTEN ELS SUBMINISTRAMENTS ALS COMERÇOS URBANS ES MANTINGUIN OBERTES PERQUÈ EL COMERÇ SEGUEIXI SENT ESSENCIAL.”

Entrevista al president de PIMEComerç, Àlex Goñi, als informatius sobre la vaga de transportistes i la protecció dels comerços essencials, a partir del minut 31.48

LA XARXA

PILAR MÍNGUEZ: “APEL·LEM A LA RESPONSABILITAT PERQUÈ ES BUSQUIN ALTRES MECANISMES DE DIÀLEG PER NO POSAR EL COMERÇ ESSENCIAL EN UNA SITUACIÓ MÉS COMPLEXA DE LA QUE ESTÀ VIVINT ACTUALMENT”

Entrevista a Pilar Mínguez, directora de PIMEComerç, al programa “Notícies en Xarxa”, sobre la vaga de transportistes i l’afectació que tindrà en el comerç, a partir del minut 35.00.

Les notícies i articles publicades en aquest recull de premsa no responen necessàriament al posicionament de l’entitat.

Open chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?