Fixe 877 65 37 30 - Móvil: 633 93 12 83 info@forumcalafell.org

Inicio de Página del Dossier de Noticias

17-11-2022

ACTUALITAT

LA VANGUARDIA

LA PATRONAL CATALANA REFORÇA LA PRESÈNCIA A MADRID ENTRE ELS JOVES EMPRESARIS

La PIMEC va fer ahir un nou pas per reforçar la presència a Madrid amb la constitució de la comissió executiva de PIMEC Joves Madrid.

EL PERIÓDICO

PIMEC JOVES OBRE UNA DELEGACIÓ A MADRID

La patronal de les petites i mitjanes empreses obre una seu a la capital per fomentar sinergies i contactes entre joves empresaris de Madrid i de Catalunya.

CRÓNICA GLOBAL

PIMEC JOVES ABRE EN MADRID EN BUSCA DE SINERGIAS “DONDE SE TOMAN LAS DECISIONES”

La iniciativa pretende que jóvenes empresarios compartan experiencias y problemas para poder crecer y generar empleo y actividad económica.

EL PUNT AVUI

FUNDESPLAI FORMA 300 JOVES I ELS INSEREIX EN EL MERCAT LABORAL

Sílvia Miró, directora de l’àrea de treball de PIMEC, va destacar la importància de la relació entre formació i treball: “Tenim la paradoxa que queden lliures llocs de feina, sobretot tècnics, per manca de formació”, en un moment en què l’atur juvenil a Catalunya és del 25,7%.

EUROPA PRESS

TRES PROYECTOS TURÍSTICOS DE LLEIDA RECIBEN OCHO MILLONES DE LOS FONDOS NEXT GENERATION UE

La directora general de Turismo de la Generalitat, Marta Domènech, ha presentado este miércoles en la sede de PIMEC de Lleida los tres proyectos turísticos que han recibido en conjunto ocho millones de euros de los fondos europeos Next Generation UE.

LA VANGUARDIA

AENA LLANÇA LA CIUTAT AEROPORTUÀRIA DEL PRAT PER AL 2024 AMB UN HOTEL A LA T2

Aena posa finalment data al llançament al mercat de la ciutat aeroportuària de Barcelona-el Prat, un projecte que ha estat sense previsió ni calendari fins fa poc i l’execució del qual és independent de la frustrada ampliació d’aquest aeroport.

EL PERIÓDICO

CALVIÑO PROPOSA UN DESCOMPTE DELS CARBURANTS NOMÉS PER A PROFESSIONALS

El Govern estudia si allargar o no la rebaixa de l’IVA de gas i llum, dins de les mesures per alleujar els efectes de la guerra.

LA VANGUARDIA

GUINDOS ADVERTEIX QUE HI HA UN RISC MÉS GRAN DE RECESSIÓ TÈCNICA A L’EUROZONA

El vicepresident del Banc Central Europeu (BCE), Luis de Guindos, va advertir ahir que augmenta la probabilitat d’una recessió tècnica a l’eurozona.

EL ECONOMISTA

DE COS TEME UNA CRISIS SIMILAR A LA BRITÁNICA SI ESPAÑA NO REDUCE SU DEUDA

El Informe de Estabilidad Financiera de otoño del Banco de España advierte del peligro de que la deriva del desequilibrio presupuestario desemboque en una situación similar a la vivida hace meses por la economía británica.

EL ECONOMISTA

DESPEDIR TRAS RECLAMAR EL PAGO DE EXCESO DE JORNADA ES NULO

Es nulo el despido se un trabajador con un contrato de duración determinada que fue despedido el día después de que manifestara su disconformidad con la falta de pago del exceso de jornada alegando un despido disciplinario.

TARRAGONA RÀDIO

FLORENCI NIETO: “EL COMERÇ HA HAGUT D’ATURAR LA CADENA DE PAGAMENTS AMB ELS SEUS PROVEÏDORS PER A PODER FER FRONT ALS PAGAMENTS DE L’ENERGIA”

Declaracions del president de PIMEComerç Tarragona, Florenci Nieto, al programa “La Veu de Tarragona”, sobre l’actualitat del comerç del territori en el context de crisi econòmica.

Les notícies i articles publicades en aquest recull de premsa no responen necessàriament al posicionament de l’entitat.

Open chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?