Fixe 877 65 37 30 - Móvil: 633 93 12 83 info@forumcalafell.org

Inicio de Página del Dossier de Noticias

21-04-2023

ACTUALITAT

DIARI DE GIRONA

PIMEC I BLANES SIGNEN UN CONVENI PER «AFAVORIR» EL TEIXIT EMPRESARIAL

Un dels principals objectius és potenciar l’activitat econòmica, així com la generació d’oportunitats per a les micro, petites i mitjanes empreses i les persones autònomes de Blanes.

DIARI MÉS

PIMEC JOVES DEBAT SOBRE ELS REPTES QUE COMPORTA EL RELLEU GENERACIONAL

La trobada va permetre continuar aprofundint en els temes plantejats en la jornada del febrer amb el secretari general de PIMEC, Josep Ginesta.

ARA

LA GRAN CRISI ARRIBA A LES PEIXATERIES

Àlex Goñi, president de PIMEComerç, lamenta que el peix manté un IVA del 10%, mentre les patronals del sector reclamen des de fa anys que se li apliqui la taxa superreduïda del 4%.

CINCO DÍAS

UNO DE CADA TRES PARADOS BUSCA EMPLEO DESDE HACE AL MENOS DOS AÑOS

El número de parados de muy larga duración (al menos dos años en desempleo) ha revertido su tendencia al alza, logrando “pequeñas reducciones” en los dos últimos trimestres de 2022.

CINCO DÍAS

LA CONFIANZA DE LAS EMPRESAS SUBE EL 2,7% HASTA JUNIO

Este indicador vuelve a ser positivo por primera vez desde el tercer trimestre de 2019, justo antes de que el Covid-19 empezase a extenderse en China.

EL ECONOMISTA

LA FUTURA LEY DE MODIFICACIONES ESTRUCTURALES IGNORA A LAS PYMES

El Consejo Económico y Social (CES) considera que el anteproyecto se centra en las grandes empresas, aunque en la exposición de motivos se hace referencia a las pequeñas y medianas empresas.

EL ECONOMISTA

LA DURACIÓN MEDIA DE LOS CONTRATOS TEMPORALES MARCA MÍNIMOS HISTÓRICOS

En marzo este tipo de compromisos se situaron en los 50 días de media.

VALLÈS VISIÓ

CARLES GIRONÈS: “UN 32% DEL COMERÇ DE CATALUNYA ESTÀ ADAPTAT A LES NOVES TECNOLOGIES. EL COMERÇ DE PROXIMITAT NECESSITA ESTAR DIGITALITZAT SI VOL DONAR CONTINUÏTAT AL NEGOCI”

Entrevista a Carlès Gironès, president de PIMEComerç Vallès Oriental, al programa Visions, sobre comerç electrònic. A partir del minut 29.47.

RÀDIO CAMBRILS

FLORENCI NIETO: “SANT JORDI ÉS UNA DATA EN LA QUAL TRENCAREM TOTES LES EXPECTATIVES. ÉS LA FESTA DEL COMERÇ I ESTAREM CONTENTS AMB ELS RESULTATS”

Entrevista a Florenci Nieto, president de PIMEComerç Tarragona, sobre el comerç de proximitat i el dia de Sant Jordi, a Ràdio Cambrils.

ONDA CERO

SÍLVIA MIRÓ: “LES MIPIMES NO TENEN L’OBLIGACIÓ LEGAL DE CONSTITUIR UN SERVEI DE PREVENCIÓ PROPI. QUAN EL SERVEI DE PREVENCIO ALIÈ HA REALITZAT L’AVALUACIÓ, L’EMPRESA ÉS LA RESPONSABLE DE LA IMPLEMENTACIÓ DE LES MESURES”

Declaracions de Sílvia Miró, directora de l’Àrea de Treball de PIMEC, sobre les dificultats de les empreses a l’hora d’oferir serveis de prevenció de riscos laborals, a Onda Cero. A partir del minut 7.25.

Les notícies i articles publicades en aquest recull de premsa no responen necessàriament al posicionament de l’entitat.

Open chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?