Fixe 877 65 37 30 - Móvil: 633 93 12 83 info@forumcalafell.org

Inicio de Página del Dossier de Noticias

23-11-2022

ACTUALITAT

DIARI DE TARRAGONA

EL ‘AGUJERO ENERGÉTICO’ DE ESPAÑA

Article de Florenci Nieto, president de PIMEComerç Tarragona: “Energía, agua y productividad serán los tres elementos estratégicos que marcarán la competitividad de las empresas y de los estados durante este siglo XXI.”

EL PERIÓDICO

LA GENERALITAT PROPOSA UN SALARI MÍNIM CATALÀ DE 1.319 EUROS

El Govern de la Generalitat ha plantejat a les patronals i sindicats més representatius que cap treballador -a jornada completa- cobri a Catalunya menys d’1.319,8 euros bruts al mes (en 14 pagues). Així ho va traslladar ahir el Departament de Treball a PIMEC i altres corporacions i sindicats a la taula coordinació del Consell de Relacions Laborals (CRL), instant-los a posar-se d’acord i a través del consens desenvolupar.

EL ECONOMISTA

LA OCDE PREVÉ QUE EL IPC ESPAÑOL SE ENQUISTARÁ EN EL 5% HASTA 2025

El PIB crecerá un 4,7% este año y rebaja la previsión de 2023 al 1,3%.

EL PERIÓDICO

BRUSSEL·LES AVALA ELS PRESSUPOSTOS PERÒ DEMANA ACOTAR LES MESURES ANTICRISI

La Comissió Europea alerta que recórrer a suports generalitzats en comptes de centrar-los en les llars i les empreses vulnerables pot disparar la despesa corrent, el dèficit i el deute públic.

EXPANSIÓN

BRUSELAS ELIMINARÁ EL CASTIGO FISCAL A LA FINANCIACIÓN PROPIA

La Comisión Europea ultima una normativa que equiparará a nivel tributario la financiación propia de las empresas con la ajena. Llegará antes de 2024.

EL PAÍS

CATALUÑA OBTIENE UN PAQUETE DE 900 MILLONES EN INFRAESTRUCTURAS CLAVE

La Generalitat presenta el acuerdo como un punto de inflexión para sanar un déficit crónico de inversión del Estado en la comunidad y pone de manifiesto que, esta vez, se trata de un logro fiable, ajeno a anuncios y compromisos que no pasaron de meras declaraciones de intenciones.

EXPANSIÓN

EUROPA AVANZA HACIA UNA FISCALIDAD DIGITAL QUE GRAVE DATOS

La futura fiscalidad digital de Europa empieza a tomar forma entre los países. La Unión Europea avanza en su intención de gravar esta nueva economía y propone, incluso, gravar los datos y otros intangibles de las plataformas digitales.

ARA.CAT

Agricultura, empreses i camps de golf: quin impacte tindran les noves restriccions

En el sector industrial la reducció de l’ús d’aigua que es decretarà és més baixa, del 5%, i el secretari general de PIMEC, Josep Ginesta, augura una “afectació desigual”. “Hi ha empreses que tindran una afectació nul·la, però d’altres tindran una afectació parcial o superior”.

RÀDIO 4

ÀLEX GOÑI: “ESTEM ABOCATS EN UNA SITUACIÓ OBLIGADA AMB EL BLACK FRIDAY QUAN NO TENIM MARGES I ESTEM PATINT MOLT L’AUGMENT DE L’ENERGIA I LA BAIXADA DE VENDES.”

Entrevista al president de PIMEComerç, Àlex Goñi, al programa ‘De boca a orella’ sobre el Black Friday i la campanya de Nadal. A partir del minut –18.00.

Les notícies i articles publicades en aquest recull de premsa no responen necessàriament al posicionament de l’entitat.

Open chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?