Fixe 877 65 37 30 - Móvil: 633 93 12 83 info@forumcalafell.org

Inicio de Página del Dossier de Noticias

09-03-2023

ACTUALITAT

LA VANGUARDIA

PIMEC REIVINDICARÁ EN EUROPA QUE LAS PYMES TENGAN VOZ PROPIA EN DIÁLOGO SOCIAL

El presidente de PIMEC, Antoni Cañete, que es también vicepresidente de la patronal de pymes SME United, ha iniciado un viaje a Bruselas y Munich para reunirse con diversas personalidades europeas y reivindicar que las pymes tengan voz propia en el diálogo social español.

EL PUNT AVUI

UN INFORME SOSTÉ QUE LES DONES APORTEN EL 51,8% DEL PIB

Un informe elaborat per la comissió Dona i Empresa de la patronal PIMEC sosté que les dones aporten el 51,88% del producte interior brut (PIB) espanyol, tot i que els balanços oficials no ho reconeixen perquè les treballadores predominen en el sector de serveis i no l’industrial i perquè també són majoria en les feines no remunerades.

SEGRE

LLEIDA REIVINDICA LA NO-DISCRIMINACIÓ EN CAP ÀMBIT PROFESSIONAL

Anna Torres, secretària territorial de PIMEC Lleida, va assenyalar que no es compleix la paritat en els càrrecs directius de les empreses i va demanar fomentar l’emprenedoria femenina per a “una societat més justa i millor”.

DIARI DE TARRAGONA

CITA DE COMERCIANTES EN REUS

Article de Florenci Nieto: “El presidente de PIMEComerç, Alex Goñi, considera que este encuentro ha sido una gran oportunidad para «reencontrarnos, hablar y crear estructuras de compromiso que tienen que servir para ponernos de nuevo en marcha de manera conjunta y trabajar para alcanzar un comercio útil, diferenciador y sólido»”.

LA MAÑANA

COMERÇ EN FEMENÍ

Article d’Esther Mellado, coordinadora territorial de PIMEComerç Lleida: “Les treballadores del sector del comerç encara ho tindran pitjor amb la jornada de quatre dies que s’està promovent, ja que en aquest sector no és possible teletreballar i moltes vegades no es compacta la jornada i s’han de cobrir jornades maratonianes d’atenció al públic”.

EXPANSIÓN

EL 40% DE LAS EMPRESAS NO TIENE UNA SOLA MUJER EN SUS CONSEJOS

La presencia femenina en los órganos de gobierno de las compañías españolas apenas alcanzó el 22,5% el año pasado, lejos del mínimo del 40% que persigue el Gobierno.

EL ECONOMISTA

EL IPC GENERAL ESPAÑOL BAJARÁ 2 PUNTOS EN MARZO POR LA COMPARATIVA CON 2022

El llamado ‘efecto escalón’, tras el alza histórica de precios del año pasado, altera la estadística actual.

EL ECONOMISTA

SOLO EL 35% DE LAS EMPRESAS CON CRÉDITOS ICO PIDIÓ AMPLIAR EL PLAZO

140.000 millones de euros fueron movilizados durante el Covid-19 en 1,2 millones de operaciones.

RÀDIO MARICEL

MARIA TEIXIDOR: “CAL QUE ESTIGUEM REPRESENTADES EN TOTS ELS SECTORS I LLOCS DE RESPONSABILITAT PERQUÈ AIXÒ AJUDARÀ A TRENCAR LA BRETXA”

Entrevista a Maria Teixidior, presidenta de la comissió Dona i Empresa de PIMEC, al programa “L’Hora d’Europa” de Ràdio Maricel, sobre el paper de la dona en el mercat laboral. A partir del minut 26:56.

RAC1

MARIA TEIXIDOR: “SI POSEM UN VALOR A LES HORES NO REMUNERADES, EL PIB ESPANYOL AUGMENTARIA EN UN 40% I D’AQUEST, LES DONES N’ESTARIEN APORTANT UN 51,8%”

Declaracions de Maria Teixidor, presidenta de la comissió Dona i Empresa de PIMEC, al programa “L’hora a l’hora”, de RAC1, pel que fa a l’informe de PIMEC sobre l’aportació de la dona a l’economia espanyola. A partir del minut 24:22.

Les notícies i articles publicades en aquest recull de premsa no responen necessàriament al posicionament de l’entitat.

Open chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?