Fixe 877 65 37 30 - Móvil: 633 93 12 83 info@forumcalafell.org

Presentada la 22ª edició de la Festa-Torneig Amics Joan Petit Nens amb Càncer

L’edició 22 del toneig Amics Joan Petit s’ha celebrat el 28 de maig al Pavelló Joan Ortoll de Calafell.

El Torneig Joan Petit, organitzat conjuntament entre la Fundació Amics de Joan Petit Nens amb Càncer, el CP Calafell, l’Ajuntament de Calafell i la Federació Catalana de Patinatge amb la col·laboració de Forum Calafell i mes entitats és una trobada solidària d’escoles d’hoquei patins que busca recaptar fons per ajudar en la recerca i investigació sobre el càncer infantil.

Amics Joan Petit Nens amb Càncer és el nom que agafa la fundació arran de l’experiència d’uns pares amb el càncer del seu fill petit. En Joan era un nen al qui li agradava jugar a hoquei patins, tal com feia el seu pare. Malauradament, va patir un càncer quan encara era molt petit. Tot i la intensa lluita d’en Joan, la malaltia va ser més forta i en Joan va perdre aquell partit.

Com a homenatge a tots aquests nens que estan lluitant o han lluitat contra aquesta malaltia, la fundació organitza una gran festa que té lloc en una població diferent cada any, el 2022 la seu és a Calafell. Aquesta Festa-Torneig serveix per a divulgar i sensibilitzar el càncer infantil mitjançant l’hoquei i recaptar fons per la investigació de la malaltia. Durant l’any 2022 Calafell entregarà els ingressos de diferents actes esportius a la fundació.

Per col·laborar amb la fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer, ho podeu fer mitjançant un donatiu participant en alguna de les activitats que s’organitzen o directament al web de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer.

Fins ara, a Calafell, hem recollit 22.438 euros (actualitzat el 9 de maig de 2022).

Open chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?